Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Hantaviróza v ČR, riziková je zejména práce na poli a v lese
25.02.2020

Ministr Adam Vojtěch: Reklama nemá ukazovat alkohol jako součást běžného, šťastného života
25.02.2020

Ministr Toman po jednání s polským ministrem Ardanowskim: Probrali jsme priority SZP i zhoršující se situaci afrického moru prasat
24.02.2020

Ctpp >


Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR – pozvánka na odborné sympózium
Datum: 07.05.2018
PK ČR
Vydáno: 4.5.2018
Autor: PK ČR

 

Odborné sympozium se bude konat dne 1. června 2018 v Bratislavě.

 

Odborné sympózium „Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR“ se uskuteční dne 1. června 2018 v Bratislavě u příležitosti oslav 100. výročí vzniku Československé republiky.

Sympozium se koná pod záštitou místopředsedkyně vlády SR a ministryně zemědělství a rozvoje venkova Gabriely Matečné a za účasti zástupců státní správy, samosprávy, odborné veřejnosti z vědecko-výzkumných a vzdělávacích institucí včetně univerzit a také zástupců podnikatelské sféry České a Slovenské republiky. Sympozium proběhne ve formě kulatých stolů na téma legislativy a úřední kontroly a vědy, výzkumu a vzdělávání v oblasti bezpečnosti a kvality potravin v podmínkách SR a ČR ve vztahu ke stoleté historii.

Registrovat se lze nejpozději do 20. května 2018, program a přihlášku naleznete níže.

Zdroj: PK ČR