Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Hantaviróza v ČR, riziková je zejména práce na poli a v lese
25.02.2020

Ministr Adam Vojtěch: Reklama nemá ukazovat alkohol jako součást běžného, šťastného života
25.02.2020

Ministr Toman po jednání s polským ministrem Ardanowskim: Probrali jsme priority SZP i zhoršující se situaci afrického moru prasat
24.02.2020

Ctpp >


Konečný program konference EFSA 2018 je k nyní dispozici
Datum: 07.05.2018
KM EFSA
Vydáno: 4.5.2018
Autor: KM EFSA

 

Vědecká konference EFSA se uskuteční v Parmě ve dnech 18. - 21. září 2018

 

Ve dnech 18. – 21. září se v Parmě bude konat konference s názvem „Věda, potraviny a společnost“ pořádaná Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA). Nyní je k dispozici i konečný detailní program.

První den přednášek bude zaměřen na působení společnosti na hodnocení rizik a na její nedůvěru ve vědecké poznatky. Druhý den se bude mluvit o pokrocích ve vědě a jejich využití při hodnocení rizik. Třetí se bude zabývat komunikací s veřejností a sdílením dat. Konference bude zakončena interakcí s posluchači a panelovou diskuzí.

Program je spolu s dalšími informacemi k nalezení na internetových stránkách konference.

On-line registrace je otevřena až do 31. května 2018.

Zdroj: EFSA