Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Zveřejnění zjištění a výsledků z kontrolní činnosti
16.07.2018

Nové pokyny týkající se nanotechnologií v potravinách a krmivech
16.07.2018

Víte, že i droždí je potenciálním zdrojem vitaminu D? Ale…
16.07.2018

V Dubici zjištěna tularémie zajíců, která je přenosná na člověka
16.07.2018

Ctpp >


Přednáška: Výživa s ohledem na budoucí generace
Datum: 12.10.2017
Internetový portál bezpečnosti potravin
Vydáno: 11.10.2017
Autor: Vím, co jím a piju

 

Přednáška "Flexitariánství a udržitelná strava" se bude konat 19. 10. 2017 v Praze 8.

 

 

Přednáška pro odborníky na téma „Výživa s ohledem na budoucí generace: Flexitariánství a udržitelná strava“ pod záštitou iniciativy Vím, co jím a piju se bude konat 19. 10. 2017 od 14 hodin v Rezidenci Rosa, Střelničná 1680/8. Podrobnosti včetně obsahu přednášky najdete v přiložené pozvánce.

Zdroj: Vím, co jím a piju