Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

Setkání k projektu GoNano
22.10.2019

Tolerance rostlin vůči železu
18.10.2019

SVS podá trestní oznámení pro podezření na týrání zvířat na jatkách
18.10.2019

Ctpp >


Seminář: Zpracování mléka v EZ
Datum: 18.09.2017
www.eagri.cz

Seminář: Zpracování mléka v EZ

Datum: 27.9.2017  9:00 – 16:00
Místo konání: Farma Dolní Částkov, Dolní Částkov 57, Karlovarský kraj
Organizátor: PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, z.s.
Tématické zaměření akce: Zpracování mléka - od legislativy až po distribuci zákazníkům
Cílová skupina: zemědělská veřejnost - ekologičtí i konvenční zemědělci
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců Vás zve na vzdělávací seminář finančně podporovaný Ministerstvem zemědělství z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU,

na téma: ZPRACOVÁNÍ MLÉKA - Od legislativy až po distribuci zákazníkům.

Přihlášky do 26. 9. 2017 na email: martina.cechova@pro-bio.cz nebo telefonicky na č.: 607 563 041.

Seminář je zdarma.

Více informací a program semináře naleznete v přiložené pozvánce.

Přílohy