Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Biotechnologie pro veřejnost
16.05.2019

Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny rostlinného původu
15.05.2019

Předsednictví ČR ve skupině V4: Prioritou je odstranění dvojí kvality potravin
15.05.2019

Test dětských rýžových krekrů 2019
15.05.2019

Ctpp >


Nová publikace "Káva".
Datum: 28.07.2017
Sdružení českých spotřebitelů

SČS vydává nový titul z edice Jak poznáme kvalitu?. Je věnován komoditě KÁVA.

Věříme, že zájemce se z publikace dozví mnoho zajímavého o této komoditě. Publikace této edice mají podporovat vnímání různých úrovní a stupňů kvality potravin. Z názvů kapitol nové publikace: Jak se orientovat v kvalitě pražené kávy, Falšování kávy, Kávoviny, Způsoby přípravy kávy, atd.
Publikace je vydaná v elektronické i tištěné formě.
Více v přiložené tiskové zprávě.

Svět kávy odkaz na publikaci

přílohy: