Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Ministr Toman v Bruselu: Tlak na zemědělce v souvislosti s klimatickou změnou roste, na plnění úkolů potřebují silný rozpočet a méně administrativy
19.07.2019

Hlášení v systému RASFF: 27. týden 2019
19.07.2019

Dodávka na jihu Čech vezla v nevyhovujících podmínkách čtvrt tuny masa a masných výrobků
19.07.2019

Hodnocení rizik a přínosů potravin: metody pro kvantifikaci zdravotních účinků
19.07.2019

Ctpp >


Nová publikace "Káva".
Datum: 28.07.2017
Sdružení českých spotřebitelů

SČS vydává nový titul z edice Jak poznáme kvalitu?. Je věnován komoditě KÁVA.

Věříme, že zájemce se z publikace dozví mnoho zajímavého o této komoditě. Publikace této edice mají podporovat vnímání různých úrovní a stupňů kvality potravin. Z názvů kapitol nové publikace: Jak se orientovat v kvalitě pražené kávy, Falšování kávy, Kávoviny, Způsoby přípravy kávy, atd.
Publikace je vydaná v elektronické i tištěné formě.
Více v přiložené tiskové zprávě.

Svět kávy odkaz na publikaci

přílohy: