Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

Setkání k projektu GoNano
22.10.2019

Tolerance rostlin vůči železu
18.10.2019

SVS podá trestní oznámení pro podezření na týrání zvířat na jatkách
18.10.2019

Ctpp >


Seminář RP s Regionální potravinou – Jak správně značit potraviny?
Datum: 26.04.2017
eAgri.cz

Seminář RP s Regionální potravinou – Jak správně značit potraviny?

Datum: 3.5.2017  9:00 – 14:00
Místo konání: Hotel Clarion, Jeremenkova 36, Olomouc
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Dne 3. 5. 2017 bude pro velký zájem ze strany výrobců v Olomouckém kraji pořádán dodatečný Seminář RP s Regionální potravinou – Jak správně značit potraviny? Seminář je pod patronátem MZe, které zde prezentuje část věnovanou značení potravin a související legislativě.

Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti.

Podrobnosti v přiložené pozvánce.

Přílohy