Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

Setkání k projektu GoNano
22.10.2019

Tolerance rostlin vůči železu
18.10.2019

SVS podá trestní oznámení pro podezření na týrání zvířat na jatkách
18.10.2019

Ctpp >


Přednáška "Zkušenosti a výsledky veterinárního hygienického dozoru"
Datum: 20.04.2017
ÚZEI
Vydáno: 20.4.2017
Autor: ÚZEI

 

Přednáška se uskuteční dne 25. 4. 2017 v rámci potravinářských úterků na Novotného lávce v Praze 1.

 



Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací zvou na přednášku doc. MVDr. Antonína Kozáka, Ph.D., který bude informovat o zkušenostech a výsledcích veterinárního hygienického dozoru.

Přednáška se uskuteční v 14:30 hodin v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 318 ve 3. patře.

Abstrakt
Veterinární hygienický dozor je vykonáván nad zdravotní nezávadností ve všech fázích výrobního procesu od získávání surovin až po prodej živočišných produktů, včetně dovozu a vývozu. Tento systém dozoru zabezpečuje vysokou účinnost z hlediska zdravotní nezávadnosti potravin a surovin živočišného původu, neboť umožňuje zachytit a vyloučit zdravotně závadné suroviny již v procesu jejich získávání a zpracování a u výrobků před jejich uváděním do oběhu.

Bližší informace lze nalézt zde.

 



Zdroj: ÚZEI