Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

Setkání k projektu GoNano
22.10.2019

Tolerance rostlin vůči železu
18.10.2019

SVS podá trestní oznámení pro podezření na týrání zvířat na jatkách
18.10.2019

Ctpp >


Seminář: "Jak správně značit potraviny? Regionální potravina 2017" - mimořádný termín
Datum: 18.04.2017
IPBP
Vydáno: 11.4.2017
Autor: PK ČR

 

Seminář Jak správně značit potraviny? Regionální potravina 2017 se bude konat v mimořádném termínu dne 3. 5. 2017 v Olomouci.

 


Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2017, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců SVS a SZPI v daném kraji. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.

Bližší informace o semináři naleznete v přiložené pozvánce.

Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti (maximální kapacita míst je omezena).

SEMINÁŘ JE URČEN PRO MALÉ A STŘEDNÍ VÝROBCE ZEMĚDĚLSKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ A JE ZCELA BEZPLATNÝ.

Z15-pozvánka_seminář RP 2017_Olomouc 03052017.pdf [366.98 KB]


Zdroj: PK ČR