Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

Setkání k projektu GoNano
22.10.2019

Tolerance rostlin vůči železu
18.10.2019

SVS podá trestní oznámení pro podezření na týrání zvířat na jatkách
18.10.2019

Ctpp >


Bio v regionech začíná 19.4. v Poděbradech
Datum: 06.04.2017
eAgri.cz

Bio v regionech začíná 19.4. v Poděbradech

Datum: 19.4.2017  10:00 – 18:00
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Biopotraviny – tentokrát bude na talíři hovězí z ekologického chovu.

Poděbradská hotelová škola se opět po roce stane hostitelkou semináře zaměřeného na biopotraviny. Žáky školy, pedagogy a případné zájemce z řad veřejnosti dne 19. dubna 2017 mluvčí seznámí s problematikou bioprodukce ve Středočeském kraji. Hlavním tématem bude chov skotu v ekologickém zemědělství a produkce biohovězího. Nepůjde však pouze o teorii, či získávání kontaktů, ale také o praxi. Svá kulinářská tajemství studentům poodhalí profesionální kuchař Hugo Hromas.

Seminář začíná v 10:00 hodin v aule Hotelové školy a Vyšší odborné školy hotelnictví a turismu v Poděbradech (Komenského 156/III).

 

Na tento seminář navazují další 10.5. v Rožnově p. Radhoštěm a v listopadu ve Valticích.

Více v přiložených pozvánkách. Budeme se těšit i na Vaši účast!

 

Přílohy