Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Doporučení pražských hygieniků k provozu předškolních zařízení vzhledem k nastaveným preventivním opatřením infekce covid-19
29.05.2020

EU plánuje revizi legislativy pro dopravu zvířat
29.05.2020

Dopad pandemie COVID-19 na potravinový systém
29.05.2020

COVID-19 epidemic - Cancellation of BTSF Activities
29.05.2020

Ctpp >


Bio v regionech začíná 19.4. v Poděbradech
Datum: 06.04.2017
eAgri.cz

Bio v regionech začíná 19.4. v Poděbradech

Datum: 19.4.2017  10:00 – 18:00
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Biopotraviny – tentokrát bude na talíři hovězí z ekologického chovu.

Poděbradská hotelová škola se opět po roce stane hostitelkou semináře zaměřeného na biopotraviny. Žáky školy, pedagogy a případné zájemce z řad veřejnosti dne 19. dubna 2017 mluvčí seznámí s problematikou bioprodukce ve Středočeském kraji. Hlavním tématem bude chov skotu v ekologickém zemědělství a produkce biohovězího. Nepůjde však pouze o teorii, či získávání kontaktů, ale také o praxi. Svá kulinářská tajemství studentům poodhalí profesionální kuchař Hugo Hromas.

Seminář začíná v 10:00 hodin v aule Hotelové školy a Vyšší odborné školy hotelnictví a turismu v Poděbradech (Komenského 156/III).

 

Na tento seminář navazují další 10.5. v Rožnově p. Radhoštěm a v listopadu ve Valticích.

Více v přiložených pozvánkách. Budeme se těšit i na Vaši účast!

 

Přílohy