Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

V Evropě se na rozdíl od ČR zvedá nálada firem. České malé a střední podniky jsou na tom ale stále lépe než ve zbytku Evropy
23.10.2019

SVS představila svou aktuální činnost na Lenfeldových a Höklových dnech
23.10.2019

Hygienici na kontrole Břevnovského posvícení
23.10.2019

Ctpp >


Monitoring nabídky možností stravování v základních školách – automaty a bufety 2016
Datum: 14.03.2017
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Vydáno: 10.3.2017
Autor: Ministerstvo zdravotnictví ČR

 

MZ ČR zveřejnilo závěrečnou zprávu monitoringu nabídky možností stravování v ZŠ - automaty a bufety 2016.



V roce 2016 byl v souladu s § 80 odst. 1 písm. a), b) zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, proveden oborem hygiena dětí a mladistvých pokyn hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky možností stravování v základních školách – automaty a bufety 2016“. 

Východiskem pokynu byla potřeba získat validnější přehled o dostupnosti potravin nabízených žákům základních škol prostřednictvím nápojových a potravinových automatů a školních bufetů.

Příloha