Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Biotechnologie pro veřejnost
16.05.2019

Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny rostlinného původu
15.05.2019

Předsednictví ČR ve skupině V4: Prioritou je odstranění dvojí kvality potravin
15.05.2019

Test dětských rýžových krekrů 2019
15.05.2019

Ctpp >


Systém kritických bodů – HACCP – bezplatná přednáška
Datum: 09.03.2017
HS hlavního města Prahy
Vydáno: 8.3.2017
Autor: HS hlavního města Prahy

 

Přednášku pořádá HSHMP ve čtvrtek 30. 3. 2017.

 


Ředitel Hygienické stanice hlavního města Prahy (dále jen „HSHMP“) si dovoluje pozvat všechny zájemce na bezplatnou přednášku na téma:  Systém kritických bodů – HACCP, kterou pořádá HSHMP ve čtvrtek 30. 3. 2017 od 13:00 hodin. Naši odborníci představí tento propracovaný systém kontroly a vysvětlí jeho hlavní zásady. Zájemci si například osvojí zásady správné výrobní praxe, dozví se jak bezchybně dodržovat osobní a provozní hygienu a také to, jak zabránit přenosu nejčastějších alimentárních onemocnění. Tedy takových, které vznikají pozřením kontaminované potraviny.  

Přednáška se koná ve velké zasedací místnosti HSHMP, v ulici Rytířská 404/12, Praha 1.  

V Praze 7. 3. 2017 
RNDr. Jan Jarolímek, MBA
ředitel