Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Biotechnologie pro veřejnost
16.05.2019

Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny rostlinného původu
15.05.2019

Předsednictví ČR ve skupině V4: Prioritou je odstranění dvojí kvality potravin
15.05.2019

Test dětských rýžových krekrů 2019
15.05.2019

Ctpp >


SVS: Vepřové maso z nelegální porážky
Datum: 24.02.2017
SVS
Vydáno: 22.2.2017
Autor: SVS

 

Informace SVS ze dne 21. 2. 2017.

 



Inspektoři Státní veterinární správy v Libereckém kraji při kontrole výrobny masných výrobků Střední školy hospodářské a lesnické ve Frýdlantu zjistili skladování a zpracování vepřového masa, které pocházelo z nelegální porážky a nebylo doprovázeno řádnými obchodními doklady.

Veškeré maso a z něho vyrobené masné výrobky o celkové hmotnosti 247 kg bylo neškodně odstraněno v asanačním podniku. S provozovatelem bude zahájeno správní řízení o uložení pokuty.

Zdroj: SVS