Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Test grilovacích tyčinek 2020
09.07.2020

Test grilovacích kořenicích přípravků 2020
09.07.2020

Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy škodlivý pro lidské zdraví s mimořádným množstvím rozpouštědel a dalších nepovolených látek
09.07.2020

Ctpp >


Seminář "Bezpečná výživa 2016 – Autentizace a falšování potravin", 3. 12. 2016
Datum: 01.12.2016
Fzv.cz

Bezpečná výživa 2016 – Autentizace a falšování potravin

bezp-vyziva-prosinec

V sobotu 3. prosince 2016 proběhne další z kurzů Bezpečné výživy Ústavu analýzy potravin a výživy Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické. Tentokrát bude tématem autentizace a falšování potravin. Sdělení předních odborníků na problematiku si můžete vyslechnout v čase od 9 do 17,15 hodin, prostor bude samozřejmě i na diskusi.

Základní informace najdete zde:

Základní informace o kurzu
Odborný program
Podmínky účasti, přihlášení.