Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >


Seminář "Bezpečná výživa 2016 – Autentizace a falšování potravin", 3. 12. 2016
Datum: 01.12.2016
Fzv.cz

Bezpečná výživa 2016 – Autentizace a falšování potravin

bezp-vyziva-prosinec

V sobotu 3. prosince 2016 proběhne další z kurzů Bezpečné výživy Ústavu analýzy potravin a výživy Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické. Tentokrát bude tématem autentizace a falšování potravin. Sdělení předních odborníků na problematiku si můžete vyslechnout v čase od 9 do 17,15 hodin, prostor bude samozřejmě i na diskusi.

Základní informace najdete zde:

Základní informace o kurzu
Odborný program
Podmínky účasti, přihlášení.