Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Hniloba včelího plodu se ze severu Čech do dalších regionů ČR nerozšířila
02.07.2020

Hlášení v systému RASFF: 25. týden 2020
02.07.2020

Komise v Královéhradeckém kraji navrhla ocenit devět lokálních výrobků značkou Regionální potravina
02.07.2020

Ctpp >


Odborný seminář "Zpracování ovoce a zeleniny II", 29. 11 2016
Datum: 24.11.2016
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců

Zpracování ovoce a zeleniny II - odborný seminář

Datum: 29.11.2016  9:00 – 16:00
Místo konání: Centrum Veronika Hostětín
Organizátor: sylva.horakova@pro-bio.cz
Kontakt: 604115762
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Seminář nejen pro ekologické zemědělce se koná 29.11.2016 v Centru Veronika Hostětín. Program a pozvánka v přiloženém letáku.

 

Přílohy