Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vědci odhalili tajemství vzniku „zabijáka“ pšenice Ug99
11.12.2019

13. platy letos vyplatí svým zaměstnancům více firem než loni. Nejčastěji v rozmezí 18 až 38 tisíc korun
11.12.2019

Hospodářská komora požaduje, aby stát zrušil tzv. zaručené mzdy v soukromém sektoru
11.12.2019

Hospodářská komora podporuje nové odpadové zákony
11.12.2019

Ctpp >


Odborný seminář "Zpracování ovoce a zeleniny II", 29. 11 2016
Datum: 24.11.2016
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců

Zpracování ovoce a zeleniny II - odborný seminář

Datum: 29.11.2016  9:00 – 16:00
Místo konání: Centrum Veronika Hostětín
Organizátor: sylva.horakova@pro-bio.cz
Kontakt: 604115762
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Seminář nejen pro ekologické zemědělce se koná 29.11.2016 v Centru Veronika Hostětín. Program a pozvánka v přiloženém letáku.

 

Přílohy