Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >


Zpracování masa II - odborný seminář, 24. 11. 2016
Datum: 21.11.2016
MZe ČR
Datum: 24.11.2016  8:30 – 15:30
Místo konání: Řeznictví U Kusáků, Dědina 733, Ostrožská Nová Ves
Kontakt: sylva.horakova@pro-bio.cz, +420 604 115 762
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Odborný seminář nejen pro ekologické zemědělce ze série Finalizace bioprodukce a možnosti jejího odbytu se koná 24.11.2016 v Dědině u Ostrožské Nové Vsi.

Přihlášky posílejte do 20.11.2016 na sylva.horakova@pro-bio.cz.

Více informací v přiložené pozvánce.