Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

O značku Regionální potravina přišel Kefír výrobce Jana Svatošová
25.10.2019

Setkání k projektu GoNano
22.10.2019

Tolerance rostlin vůči železu
18.10.2019

SVS podá trestní oznámení pro podezření na týrání zvířat na jatkách
18.10.2019

Ctpp >


Legislativní požadavky a zkušenosti z výkonu dozoru v oblasti stravovacích služeb
Datum: 22.09.2016
MZe ČR
Datum: 29.9.2016  10:00 – 12:00
Místo konání: Praha, Ministerstvo zemědělství, 4. patro - místnost č. 400
Kontakt: Ing. Hana Spoustová
ministerský rada
tel. 221 812 670
mob. +420702176270  
hana.spoustova@mze.cz
Ministerstvo zemědělství
Oddělení potravinového řetězce (18122)
Těšnov 65/17, Praha 1, 11000
posta@mze.cz
Tématické zaměření akce: Legislativní požadavky a dozor v oblasti stravovacích služeb
Cílová skupina: Odborná veřejnost
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Ministerstvo zemědělství ve spolupráci s Ministerstvem zdravotnictví a Asociací hotelů a restaurací ČR pořádají seminář „Legislativní požadavky a zkušenosti z výkonu dozoru v oblasti stravovacích služeb“

Přílohy