Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Vyšší omega-3 index je spojený s lepší kontrolou astmatu
18.02.2020

Zvýšení tolerance rýže vůči suchu
17.02.2020

Opravdu nakrmeni!?
17.02.2020

Ctpp >


Seminář ke Světovému dni výživy "Luštěniny a luskoviny pro zdraví člověka i půdy"
Datum: 12.09.2016
MZe ČR

Seminář ke Světovému dni výživy "Luštěniny a luskoviny pro zdraví člověka i půdy"

Datum: 6.10.2016  9:00 – 13:40
Místo konání: MZe, místnost č. 400, 4.p.
Cílová skupina: odborná veřejnost
Kategorie: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Ministerstvo zemědělství ČR ve spolupráci se Společností pro výživu a Výzkumným ústavem potravinářským Praha, v.v.i. pořádají Seminář u příležitosti Světového dne výživy (World Food Day) s podtitulem „Luštěniny a luskoviny pro zdraví člověka i půdy“. Seminář se tradičně koná u příležitosti výročí založení Organizace pro výživu a zemědělství (FAO).

Přílohy