Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Test grilovacích tyčinek 2020
09.07.2020

Test grilovacích kořenicích přípravků 2020
09.07.2020

Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy škodlivý pro lidské zdraví s mimořádným množstvím rozpouštědel a dalších nepovolených látek
09.07.2020

Ctpp >


Jak při grilování myslet i na své zdraví
Datum: 07.07.2016
SZÚ
Informační leták Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ je zaměřený na bezpečné grilování a barbecue.


Foto: Shutterstock

Centrum zdraví, výživy a potravin Státního zdravotního ústavu (SZÚ)  v informačním letáku "GRILOVÁNÍ/BERBECUE" radí, jak se při grilování dobře najíst, vychutnat neopakovatelnou kouřovou příchuť pokrmu a současně při tom myslet na své zdraví. Při dodržování několika praktických rad lze podstatně snížít rizika pro zdraví a grilování si pořádně užít.


Zdroj: SZÚ