Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Test grilovacích tyčinek 2020
09.07.2020

Test grilovacích kořenicích přípravků 2020
09.07.2020

Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy škodlivý pro lidské zdraví s mimořádným množstvím rozpouštědel a dalších nepovolených látek
09.07.2020

Ctpp >


„Exotika“ v potravinách – tisková konference Fóra zdravé výživy
Datum: 25.05.2016
Fórum zdravé výživy

Tyto a další otázky se v rámci tiskové konference řešily. Fórum zdravé výživy se zaměřilo na palmový olej z různých úhlů pohledu – technologického, zdravotního a výživového. Přidali jsme i praktická doporučení. Se zástupci médií diskutovali prof. Dostálová, doc. Piťha, Mgr. Starnovská a RNDr. Suchánek.

Tiskové materiály:

tisková zpráva: „Exotika“ v potravinách
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.: Palmový olej v potravinářství
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.: Co místo palmového oleje?
RNDr. Pavel Suchánek: Palmový olej a naše zdraví
Mgr. Tamara Starnovská: Palmový olej v praktickém životě