Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Test grilovacích tyčinek 2020
09.07.2020

Test grilovacích kořenicích přípravků 2020
09.07.2020

Potravinářská inspekce zjistila doplněk stravy škodlivý pro lidské zdraví s mimořádným množstvím rozpouštědel a dalších nepovolených látek
09.07.2020

Ctpp >


SZPI zjistila mozzarellu Zott s nevyhovujícím obsahem tuku a sušiny
Datum: 19.05.2016
SZPI

Vzhledem k tomu, že datum použitelnosti předmětné šarže bylo 5. 4. 2016, v tržní síti se již nenachází. SZPI s kontrolovanou osobou zahájí správní řízení o uložení pokuty.


Zpracoval: Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí, tel.: +420 542 426 633  

Zdroj:  SZPI






















- See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/szpi-zjistila-mozzarellu-zott-s-nevyhovujicim-obsahem-tuku-a-susiny.aspx#sthash.Mo7TOwse.dpuf