Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Hniloba včelího plodu se ze severu Čech do dalších regionů ČR nerozšířila
02.07.2020

Hlášení v systému RASFF: 25. týden 2020
02.07.2020

Komise v Královéhradeckém kraji navrhla ocenit devět lokálních výrobků značkou Regionální potravina
02.07.2020

Ctpp >


Jak poznáme kvalitu? Čaj
Datum: 18.05.2016
SČS

Předkládáme spotřebitelům další publikaci z edice Jak poznáme kvalitu, tentokrát na téma čaj. Dozvíme se z ní mnoho zajímavého o druzích čaje, jeho pěstování, zpracování a další zajímavé informace.

Autor: Lenka Brzoňová

Č. vydání: svazek 15, 1. vydání, květen 2016

jak-pozname-kvalitu-caj.pdf