Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Hniloba včelího plodu se ze severu Čech do dalších regionů ČR nerozšířila
02.07.2020

Hlášení v systému RASFF: 25. týden 2020
02.07.2020

Komise v Královéhradeckém kraji navrhla ocenit devět lokálních výrobků značkou Regionální potravina
02.07.2020

Ctpp >

ICCEE


SZPI uzavřela pekárnu ve Žlebech na Kutnohorsku
Datum: 26.01.2015
SZPI
 Vzhledem k tomu, že provozovatel nezajistil podmínky pro bezpečnou výrobu potravin, SZPI na místě uložila zákaz užívání prostor pro závažné porušení hygienických předpisů. Zároveň inspekce prostřednictvím uloženého opatření provozovateli nařídila provést důkladnou deratizaci, dezinsekci a celkový úklid včetně likvidace surovin v poškozených obalech.
SZPI zákaz uvolní, až provozovatel uvede stav prostor do souladu se zákonem, což inspekce prověří opakovanou kontrolou.

Zpracoval: Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí, tel.: +420 542 426 633