Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Hniloba včelího plodu se ze severu Čech do dalších regionů ČR nerozšířila
02.07.2020

Hlášení v systému RASFF: 25. týden 2020
02.07.2020

Komise v Královéhradeckém kraji navrhla ocenit devět lokálních výrobků značkou Regionální potravina
02.07.2020

Ctpp >

Výbor pro udržitelnou a etickou produkci


České pivo – klenot České republiky
Datum: 12.01.2015
MZe

Publikace vydávaná ve spolupráci s Českým svazem pivovarů a sladoven je zaměřená na seznámení zahraniční veřejnosti s tradicí výroby piva v České republice.

Poskytuje základní informace o historii i současnosti výroby piva na českém území a jeho unikátnosti ve světovém měřítku. Publikace má za cíl přispět k rozšíření povědomí o jedinečnosti českého piva v zahraničí a je proto vydávána mimo české verze ještě v dalších pěti jazykových mutacích.

Rok vydání:

2014

ISBN:

978-80-7434-168-7

Vydavatel:

MZe, ČSPAS