Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >


"Očekávaný vývoj potravinářského průmyslu a zemědělství",
Datum: 15.03.2016
http://www.konference.org/potraviny2016

Vážení přátelé,

dovolujeme si Vás srdečně pozvat na 7. ročník odborné konference na téma

 "Očekávaný vývoj potravinářského průmyslu a zemědělství",

která se koná dne  6. 4. 2016 v Brně hotelu Holiday Inn.


Hlavní tematické okruhy odborné konference:

■ Trendy a očekávaný vývoj potravinářského průmyslu a zemědělství
■ Zkušenosti a názory představitelů potravinářského průmyslu a zemědělství 
■ Úspěšné strategie výrobců a dodavatelů v potravinářském  průmyslu
■ Řízení kvality, výkonnosti a rizik v potravinářském průmyslu
■ Řízení dodavatelsko-odběratelského řetězce
■ Optimalizace výrobních nákladů 
■ Zavádění inovací a podpora vývoje nových výrobků
■ Zvyšování produktivity v potravinářském průmyslu
■ Nové technologie v potravinářském průmyslu a zemědělství
■ Očekávaný vývoj cen potravinářských komodit, Exportní příležitosti

■ Financování růstu, exportu a inovací, fůze a akvizice
■ Spolupráce výrobců, dodavatelů a podpůrných společností v potravinářském průmyslu a zemědělství

Cílem konference je vzájemná výměna zkušeností a názorů představitelů potravinářského průmyslu, zemědělství, obchodu, odborníků a zástupců podniků a institucí, které se podílejí na rozvoji a exportu potravinářského průmyslu a zemědělství.

Věříme, že účast na konferenci bude pro Vás a Vaši společnost přínosná

Těšíme se na setkání s Vámi.

S úctou a přáním mnoha úspěchů

Ing. Petr Mandelík, Ph.D.

Konference s.r.o.
Tel.: +420 777 635 758
E-mail : mandelik@konference.org
www.konference.org