Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >


Pravidla pro dobrovolné označování „Česká potravina“ a použití loga
Datum: 11.03.2016
Bezpečnost potravin

Ministerstvo zemědělství vydalo Pravidla pro dobrovolné označování „Česká potravina“ a použití loga. Cílem tohoto materiálu je vymezení jednotných pravidel pro používání termínu „Česká potravina“ včetně konkrétního grafického znázornění a dále termínu „vyrobeno v České republice.

Přílohy


Zdroj:  Ministerstvo zemědělství

- See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/pravidla-pro-dobrovolne-oznacovani-ceska-potravina-a-pouziti-loga.aspx#sthash.CAKE1X1O.dpuf