Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Věda a výzkum v boji s pandemií SARS-CoV-2/Covid 19
09.07.2020

Hniloba včelího plodu se ze severu Čech do dalších regionů ČR nerozšířila
02.07.2020

Hlášení v systému RASFF: 25. týden 2020
02.07.2020

Komise v Královéhradeckém kraji navrhla ocenit devět lokálních výrobků značkou Regionální potravina
02.07.2020

Ctpp >


Pravidla pro dobrovolné označování „Česká potravina“ a použití loga
Datum: 11.03.2016
Bezpečnost potravin

Ministerstvo zemědělství vydalo Pravidla pro dobrovolné označování „Česká potravina“ a použití loga. Cílem tohoto materiálu je vymezení jednotných pravidel pro používání termínu „Česká potravina“ včetně konkrétního grafického znázornění a dále termínu „vyrobeno v České republice.

Přílohy


Zdroj:  Ministerstvo zemědělství

- See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/pravidla-pro-dobrovolne-oznacovani-ceska-potravina-a-pouziti-loga.aspx#sthash.CAKE1X1O.dpuf