Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Ingrovy dny 2021 - Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
19.01.2021

Omluva panu Romanu Vaňkovi
21.12.2020

Program THÉTA: Oznámení termínu vyhlášení a předběžných parametrů 4. VS
05.11.2020

EnerDigit Call 2020: Informační webinář
05.11.2020

Ctpp >

Výbor pro výživovou politiku


Základní požadavky na označování balených a nebalených potravin v kontextu novely zákona o potravinách a nařízení o poskytování informací o potravinách spotřebitelům
Datum: 19.11.2014
Potravinářská komora ČR
V letáku nabízíme příklady označení zejména nebalených potravin a pokrmů tak, jak vyplývají z obou právních předpisů. K označování je nutné přistupovat velmi individálně a s vědomím toho, že zejm. u pokrmů vycházíme z požadavků uvedených teprve návrhu vyhlášky o způsobu označování potravin, která je nyní v připomínkovém řízení (výsledné požadavky se tudíž mohou do budoucna změnit).

Více informací: Mgr. Markéta Chýlková, chylkova@foodnet.cz; 296 411 190

nebalené_potraviny_final.pdf [1.12 MB]