Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Doporučení pražských hygieniků k provozu předškolních zařízení vzhledem k nastaveným preventivním opatřením infekce covid-19
29.05.2020

EU plánuje revizi legislativy pro dopravu zvířat
29.05.2020

Dopad pandemie COVID-19 na potravinový systém
29.05.2020

COVID-19 epidemic - Cancellation of BTSF Activities
29.05.2020

Ctpp >


Jak správně značit potraviny?
Datum: 14.01.2016
Agrární komora ČR

Přijďte na bezplatný seminář s Regionální potravinou.

Termíny a místa konání:
27.1. - Zlín Hotel Moskva nám. Práce 2512, 760 01 Zlín 
28.1. - Brno Hotel International Husova 16, 659 21 Brno 
  3.2. - Ústí n/L. Hotel Vladimír Masarykova 36, 400 01 Ústí n/L. 
 4.2. - Praha Hotel Olšanka Táboritská 1000/23, 130 00 Praha 3 
24.2. - České Budějovice Hotel Budweis Mlýnská 6, 370 01 České Budějovice 
25.2. - Liberec Grandhotel Zlatý Lev Gutenbergova 126/3, 460 01 Liberec 
  2.3. - Jihlava Hotel Gustav Mahler Křížová 4, 596 01 Jihlava 
  3.3. - Hradec Králové Hotel Černigov Riegrovo nám. 1494/4, 500 02 H. Králové 
  9.3. - Pardubice Hotel EURO Jiráskova 2781, 530 02 Pardubice 
 10.3. - Plzeň Hotel Gondola Pallova 44/12, 301 00 Plzeň 
16.3. - Olomouc Hotel Clarion Jeremenkova 36, 779 00 Olomouc 
17.3. - Ostrava Hotel Clarion Zkrácená 2703/84, 700 30 Ostrava 
23.3. - Karlovy Vary Hotel Thermal I. P. Pavlova 11, 360 01 Karlovy Vary

 

článek hodnocen: 1x výsledná známka: 2.5