Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Dietní výživa 2019
25.06.2019

Ministr Toman: Náš zákaz dvojí kvality potravin byl správným krokem. V testu Evropské komise propadla třetina výrobků
25.06.2019

Roční bilance ministra Tomana: Prioritní je ochrana spotřebitelů, boj se suchem a kůrovcem
25.06.2019

Pozvánka na chilský pivovarnický veletrh Copa Cervezas de América (Valparaíso, 26. - 31. 8. 2019)
25.06.2019

Ctpp >


Rádce školní jídelny díl 1., díl 2.
Datum: 06.01.2016
Bezpečnost potravin

Publikace se jmenuje Rádce školní jídelny 1 a snaží se vysvětlit, jak sestavovat jídelníček pro zařízení školního stravování tak, aby byl dostatečně pestrý. Při sestavování jídelníčku dle Rádce školní jídelny 1 dojde k dostatečnému plnění spotřebního koše. Tato metodika Ministerstva zdravotnictví přispívá k plnění Národní strategie Zdraví 2020.

Publikaci si můžete stáhnout zde

Stáhněte si i Rádce školní jídelny 2 - Objektivní vedení spotřebního koše 


Zdroj: Státní zdravotní ústav

- See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/radce-skolni-jidelny-dil-1-dil-2.aspx#sthash.roUTOxbn.dpuf