Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Světový den hepatitidy: pražská Nemocnice Na Bulovce spouští on-line poradnu pro dotazy veřejnosti na téma žloutenek
06.08.2020

Zelená zpráva 2019: Výdaje na podporu agrárního sektoru se zvýšily o 6,3 procenta na 69,7 miliardy korun
06.08.2020

FAO spustilo novou geoinformační platformu
06.08.2020

Realizace faremního odbytu masa a masných výrobků
06.08.2020

Ctpp >


Rádce školní jídelny díl 1., díl 2.
Datum: 06.01.2016
Bezpečnost potravin

Publikace se jmenuje Rádce školní jídelny 1 a snaží se vysvětlit, jak sestavovat jídelníček pro zařízení školního stravování tak, aby byl dostatečně pestrý. Při sestavování jídelníčku dle Rádce školní jídelny 1 dojde k dostatečnému plnění spotřebního koše. Tato metodika Ministerstva zdravotnictví přispívá k plnění Národní strategie Zdraví 2020.

Publikaci si můžete stáhnout zde

Stáhněte si i Rádce školní jídelny 2 - Objektivní vedení spotřebního koše 


Zdroj: Státní zdravotní ústav

- See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/radce-skolni-jidelny-dil-1-dil-2.aspx#sthash.roUTOxbn.dpuf