Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Editace genů – co o ní „doopravdy“ ví laická veřejnost?
15.11.2019

Evropská unie je dovozcem GM plodin
15.11.2019

V ČR i v Evropě roste obava firem z možného oslabení domácí poptávky
15.11.2019

Pražští hygienici zkontrolovali jakost pitné vody z veřejných pítek v centru Prahy
15.11.2019

Ctpp >


Rádce školní jídelny díl 1., díl 2.
Datum: 06.01.2016
Bezpečnost potravin

Publikace se jmenuje Rádce školní jídelny 1 a snaží se vysvětlit, jak sestavovat jídelníček pro zařízení školního stravování tak, aby byl dostatečně pestrý. Při sestavování jídelníčku dle Rádce školní jídelny 1 dojde k dostatečnému plnění spotřebního koše. Tato metodika Ministerstva zdravotnictví přispívá k plnění Národní strategie Zdraví 2020.

Publikaci si můžete stáhnout zde

Stáhněte si i Rádce školní jídelny 2 - Objektivní vedení spotřebního koše 


Zdroj: Státní zdravotní ústav

- See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/radce-skolni-jidelny-dil-1-dil-2.aspx#sthash.roUTOxbn.dpuf