Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Znojemské historické vinobraní 2019
12.09.2019

Výroční konference Platformy pro reformulace, 18. 9. 2019
12.09.2019

Ministr zemědělství: Dobré životní podmínky hospodářských zvířat jsou pro nás důležité, letos dáme na jejich zlepšení 1,6 miliardy korun
12.09.2019

V nemocnicích, školách a školkách chybí biopotraviny: Není o ně snad zájem?
12.09.2019

Ctpp >


Rádce školní jídelny díl 1., díl 2.
Datum: 06.01.2016
Bezpečnost potravin

Publikace se jmenuje Rádce školní jídelny 1 a snaží se vysvětlit, jak sestavovat jídelníček pro zařízení školního stravování tak, aby byl dostatečně pestrý. Při sestavování jídelníčku dle Rádce školní jídelny 1 dojde k dostatečnému plnění spotřebního koše. Tato metodika Ministerstva zdravotnictví přispívá k plnění Národní strategie Zdraví 2020.

Publikaci si můžete stáhnout zde

Stáhněte si i Rádce školní jídelny 2 - Objektivní vedení spotřebního koše 


Zdroj: Státní zdravotní ústav

- See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/radce-skolni-jidelny-dil-1-dil-2.aspx#sthash.roUTOxbn.dpuf