Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

1
září

Přehled partnerských burz k výzvám 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/730/prehled-partnerskych-burz- ... [číst dál]
1. září 2025
19
srpen

Zájem o značku Regionální potravina lámal rek...

https://bezpecnostpotravin.cz/zajem-o-znacku-regionalni-potravina-lamal-rekordy-i-letos/ ... [číst dál]
19. srpen 2025
19
srpen

Ministerstvo zemědělství Vás zve k návštěvě s...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministerstvo-zemedelstvi-vas-zve-k-navsteve-sve-expozice-na- ... [číst dál]
19. srpen 2025
19
srpen

Před rokem vešlo v platnost Nařízení o obnově...

https://bezpecnostpotravin.cz/pred-rokem-veslo-v-platnost-narizeni-o-obnove-prirody-vyznam ... [číst dál]
19. srpen 2025
18
srpen

FSA: Letní varování před ledovou tříští – Gly...

https://bezpecnostpotravin.cz/fsa-letni-varovani-pred-ledovou-tristi-glycerol-v-napojich-s ... [číst dál]
18. srpen 2025
18
srpen

Češi věří kohoutkové. V Praze ji pije 9 z 10...

https://bezpecnostpotravin.cz/cesi-veri-kohoutkove-v-praze-ji-pije-9-z-10-lidi-vetsina-bez ... [číst dál]
18. srpen 2025
18
srpen

Ultrakrátké RNA představují efektivní metodu...

https://bezpecnostpotravin.cz/ultrakratke-rna-predstavuji-efektivni-metodu-pro-vypinani-ge ... [číst dál]
18. srpen 2025
18
srpen

iGEM – světová soutěž v syntetické biologii a...

https://bezpecnostpotravin.cz/igem-svetova-soutez-v-synteticke-biologii-a-nase-ceske-uspec ... [číst dál]
18. srpen 2025
18
srpen

Téměř 200 kg problematického masa a vnitřnost...

https://bezpecnostpotravin.cz/temer-200-kg-problematickeho-masa-a-vnitrnosti-v-halal-prode ... [číst dál]
18. srpen 2025
15
srpen

Hlášení v systému RASFF: 30. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-30-tyden-2025/ Vydáno: 15. 8. 2025 ... [číst dál]
15. srpen 2025
14
srpen

Francouzské sýry obsahovaly listerie

https://bezpecnostpotravin.cz/francouzske-syry-obsahovaly-listerie/ Vydáno: 14. 8. 2025 ... [číst dál]
14. srpen 2025
14
srpen

Webinář o přijatém vědeckém stanovisku k posu...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-o-prijatem-vedeckem-stanovisku-k-posuzovani-bezpecno ... [číst dál]
14. srpen 2025
14
srpen

VK EK: Zákon o biotechnologiích

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-ek-zakon-o-biotechnologiich/ Vydáno: 14. 8. 2025 Autor ... [číst dál]
14. srpen 2025
13
srpen

Hlášení v systému RASFF: 29. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-29-tyden-2025/ Vydáno: 13. 8. 2025 ... [číst dál]
13. srpen 2025
13
srpen

Zvláštní nutriční požadavky pro sportovce v d...

https://bezpecnostpotravin.cz/zvlastni-nutricni-pozadavky-pro-sportovce-v-detskem-veku-pit ... [číst dál]
13. srpen 2025
13
srpen

Bezpečnost mořských plodů

https://bezpecnostpotravin.cz/bezpecnost-morskych-plodu/ Vydáno: 13. 8. 2025 Autor: www ... [číst dál]
13. srpen 2025
13
srpen

Země živitelka 2025: ČZU představuje trendy u...

https://bezpecnostpotravin.cz/zeme-zivitelka-2025-czu-predstavuje-trendy-udrzitelne-budouc ... [číst dál]
13. srpen 2025
12
srpen

BfR: Selen – obsah v rostlinných potravinách...

https://bezpecnostpotravin.cz/bfr-selen-obsah-v-rostlinnych-potravinach-se-lisi-podle-regi ... [číst dál]
12. srpen 2025
12
srpen

Norek americký, křídlatky nebo jelen sika jso...

https://bezpecnostpotravin.cz/norek-americky-kridlatky-nebo-jelen-sika-jsou-nove-na-evrops ... [číst dál]
12. srpen 2025
12
srpen

Jídlo a pití v horku

https://bezpecnostpotravin.cz/jidlo-a-piti-v-horku/ Vydáno: 12. 8. 2025 Autor: Národní ... [číst dál]
12. srpen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.