Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

30
září

Krmná aditiva přispívají k dlouhodobé udržite...

https://bezpecnostpotravin.cz/krmna-aditiva-prispivaji-k-dlouhodobe-udrzitelnosti-v-chovu- ... [číst dál]
30. září 2025
30
září

Superabsorbující hydrogel umožňuje růst plodi...

https://bezpecnostpotravin.cz/superabsorbujici-hydrogel-umoznuje-rust-plodin-behem-sucha/ ... [číst dál]
30. září 2025
30
září

Nové genomické techniky v ekologické produkci

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-genomicke-techniky-v-ekologicke-produkci/ Vydáno: 30. ... [číst dál]
30. září 2025
29
září

Workshop ke kofinancovaným partnerstvím pro n...

  https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1318/workshop-ke-kof ... [číst dál]
29. září 2025
29
září

Světový den srdce 2025 – Nezmeškejme ani jede...

https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-srdce-2025-nezmeskejme-ani-jeden-uder/ Vydáno: ... [číst dál]
29. září 2025
29
září

Rozšíření pásma okolo ohnisek katarální horeč...

https://bezpecnostpotravin.cz/rozsireni-pasma-okolo-ohnisek-kataralni-horecky-ovci-zasahuj ... [číst dál]
29. září 2025
29
září

Veterinární kontrola ve vietnamské tržnici v...

https://bezpecnostpotravin.cz/veterinarni-kontrola-ve-vietnamske-trznici-v-brne-odhalila-p ... [číst dál]
29. září 2025
29
září

Monitoring cizorodých látek v potravních řetě...

https://bezpecnostpotravin.cz/monitoring-cizorodych-latek-v-potravnich-retezcich-v-resortu ... [číst dál]
29. září 2025
26
září

Aktuální příležitosti pro podporu inovativníc...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1342/aktualni-prilezitosti-pro ... [číst dál]
26. září 2025
26
září

Dovoz plastového kuchyňského nádobí z polyami...

https://bezpecnostpotravin.cz/dovoz-plastoveho-kuchynskeho-nadobi-z-polyamidu-a-melaminu-z ... [číst dál]
26. září 2025
25
září

Webinář Jak úspěšně zvládnout ERC interview

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1360/webinar-jak-uspesne-zvlad ... [číst dál]
25. září 2025
25
září

Nová položka v NBT knihovně – Pšenice s lepší...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-polozka-v-nbt-knihovne-psenice-s-lepsimi-vlastnostmi-a- ... [číst dál]
25. září 2025
25
září

Hlášení v systému RASFF: 36. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-36-tyden-2025/ Vydáno: 25. 9. 2025 ... [číst dál]
25. září 2025
24
září

10. ročník akce „Za tajemstvím potravin aneb...

https://bezpecnostpotravin.cz/10-rocnik-akce-za-tajemstvim-potravin-aneb-vis-co-jis-pro-ro ... [číst dál]
24. září 2025
24
září

Tlak českých potravinářů a zástupců obchodník...

https://bezpecnostpotravin.cz/tlak-ceskych-potravinaru-a-zastupcu-obchodniku-se-vyplatil-e ... [číst dál]
24. září 2025
24
září

Nový nástroj zpřesňuje předpověď rizik při úp...

https://bezpecnostpotravin.cz/novy-nastroj-zpresnuje-predpoved-rizik-pri-upravach-dna-pomo ... [číst dál]
24. září 2025
24
září

Eurobarometer 2025: stále více Evropanů ví, j...

https://bezpecnostpotravin.cz/eurobarometer-2025-stale-vice-evropanu-vi-jak-funguje-bezpec ... [číst dál]
24. září 2025
23
září

Polní den čiroků v Ivanovicích na Hané: Sezná...

https://bezpecnostpotravin.cz/polni-den-ciroku-v-ivanovicich-na-hane-seznameni-s-plodinou- ... [číst dál]
23. září 2025
23
září

Potravinářská komora přináší fakta o nové vyh...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-komora-prinasi-fakta-o-nove-vyhlasce-o-skolnim ... [číst dál]
23. září 2025
23
září

Hygiena rukou pod UV lampou: Den zdraví na Fr...

https://bezpecnostpotravin.cz/hygiena-rukou-pod-uv-lampou-den-zdravi-na-frantisku-prilakal ... [číst dál]
23. září 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.