Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

4
červen

Jak si chránit zdraví v tropických dnech?

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-si-chranit-zdravi-v-tropickych-dnech-4/ Vydáno: 4. 6. ... [číst dál]
4. červen 2025
4
červen

Jak si chránit zdraví v tropických dnech?

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-si-chranit-zdravi-v-tropickych-dnech-4/ Vydáno: 4. 6. ... [číst dál]
4. červen 2025
4
červen

Hlášení v systému RASFF: 21. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-21-tyden-2025/ Vydáno: 4. 6. 2025 ... [číst dál]
4. červen 2025
3
červen

SOCR vítá celoevropské šetření čínského webu...

https://bezpecnostpotravin.cz/socr-vita-celoevropske-setreni-cinskeho-webu-shein-je-nejvys ... [číst dál]
3. červen 2025
3
červen

dTest: Test černých oliv 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-cernych-oliv-2025/ Vydáno: 3. 6. 2025 Autor: d ... [číst dál]
3. červen 2025
3
červen

Ozeleněné kolejové řádky: Český výzkum přináš...

https://bezpecnostpotravin.cz/ozelenene-kolejove-radky-cesky-vyzkum-prinasi-novy-recept-na ... [číst dál]
3. červen 2025
3
červen

Propagace umělých náhrad mateřského mléka čas...

https://bezpecnostpotravin.cz/propagace-umelych-nahrad-materskeho-mleka-casto-neodpovida-m ... [číst dál]
3. červen 2025
3
červen

Webinář ke Světovému dni bezpečnosti potravin...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-ke-svetovemu-dni-bezpecnosti-potravin-registrace-ote ... [číst dál]
3. červen 2025
2
červen

Jak jsme testovali piva

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-jsme-testovali-piva/ Vydáno: 2. 6. 2025 Autor: Akadem ... [číst dál]
2. červen 2025
2
červen

Úspěšné záchyty celníků na Vysočině

https://bezpecnostpotravin.cz/uspesne-zachyty-celniku-na-vysocine/ Vydáno: 2. 6. 2025 A ... [číst dál]
2. červen 2025
2
červen

Součástí mise českého astronauta budou i expe...

https://bezpecnostpotravin.cz/soucasti-mise-ceskeho-astronauta-budou-i-experimenty-z-agron ... [číst dál]
2. červen 2025
2
červen

Tempeh z cizrny a hrachu jako nová alternativ...

https://bezpecnostpotravin.cz/tempeh-z-cizrny-a-hrachu-jako-nova-alternativa-masa/ Vydán ... [číst dál]
2. červen 2025
30
květen

World No Tobacco Day 31. květen 2025 – Světov...

https://bezpecnostpotravin.cz/world-no-tobacco-day-31-kveten-2025-svetovy-den-bez-tabaku/ ... [číst dál]
30. květen 2025
30
květen

Kulatý stůl ve Sněmovně otevřel důležitou deb...

https://bezpecnostpotravin.cz/kulaty-stul-ve-snemovne-otevrel-dulezitou-debatu-o-ochrane-k ... [číst dál]
30. květen 2025
30
květen

Na škůdce BioLogicky – praktické kurzy pro za...

https://bezpecnostpotravin.cz/na-skudce-biologicky-prakticke-kurzy-pro-zahradkare/ Vydán ... [číst dál]
30. květen 2025
30
květen

Prakticky každý druhý mladý Čech sahá po niko...

https://bezpecnostpotravin.cz/prakticky-kazdy-druhy-mlady-cech-saha-po-nikotinu-roste-podi ... [číst dál]
30. květen 2025
30
květen

SVS: Slintavka a kulhavka; aktuální informace...

https://bezpecnostpotravin.cz/slintavka-a-kulhavka-aktualni-informace/ Vydáno: 30. 5. 20 ... [číst dál]
30. květen 2025
30
květen

Česká republika od května přestává být sezónn...

https://bezpecnostpotravin.cz/ceska-republika-od-kvetna-prestava-byt-sezonne-prosta-katara ... [číst dál]
30. květen 2025
29
květen

Bezpečné potraviny? Rozhoduje věda i naše kaž...

https://bezpecnostpotravin.cz/bezpecne-potraviny-rozhoduje-veda-i-nase-kazdodenni-chovani- ... [číst dál]
29. květen 2025
29
květen

Zemědělci a potravináři prosazují zpřísnění d...

https://bezpecnostpotravin.cz/zemedelci-a-potravinari-prosazuji-zprisneni-dovozu-zbozi-z-u ... [číst dál]
29. květen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.