Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

10
září

Vývoj střevního mikrobiomu: od prenatálního o...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyvoj-strevniho-mikrobiomu-od-prenatalniho-obdobi-az-po-star ... [číst dál]
10. září 2025
10
září

TZ: Chmel ničí i superbakterie. Čeští vědci p...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-chmel-nici-i-superbakterie-cesti-vedci-prokazali-jeho-uci ... [číst dál]
10. září 2025
10
září

Nelegální maso z Polska: celníci zasáhli na d...

https://bezpecnostpotravin.cz/nelegalni-maso-z-polska-celnici-zasahli-na-dalnicich/ Vydá ... [číst dál]
10. září 2025
9
září

Zemědělství v roce 2024: Živočišná výroba jde...

https://bezpecnostpotravin.cz/zemedelstvi-v-roce-2024-zivocisna-vyroba-jde-nahoru/ Vydán ... [číst dál]
9. září 2025
9
září

Konec tekutého kouře. Evropská unie zakáže uz...

https://bezpecnostpotravin.cz/konec-tekuteho-koure-evropska-unie-zakaze-uzena-aromata-v-po ... [číst dál]
9. září 2025
9
září

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
9. září 2025
8
září

Doporučení pro prevenci otravy houbami

https://bezpecnostpotravin.cz/doporuceni-pro-prevenci-otravy-houbami/ Vydáno: 8. 9. 2025 ... [číst dál]
8. září 2025
8
září

Mezinárodní konference o metabolismu stopovýc...

https://bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-konference-o-metabolismu-stopovych-kovu-v-rostli ... [číst dál]
8. září 2025
8
září

dTest v seriálu o dozorových orgánech předsta...

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-v-serialu-o-dozorovych-organech-predstavuje-statni-zem ... [číst dál]
8. září 2025
8
září

GM kvasinky jako nástroj pro efektivnější čiš...

https://bezpecnostpotravin.cz/gm-kvasinky-jako-nastroj-pro-efektivnejsi-cisteni-odpadnich- ... [číst dál]
8. září 2025
8
září

Celostátní konference VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2025 a...

https://bezpecnostpotravin.cz/celostatni-konference-vyziva-a-zdravi-2025-a-jarmark-chuti-2 ... [číst dál]
8. září 2025
5
září

TZ SOCR ČR: Češi nakupují kvalitnější potravi...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-socr-cr-cesi-nakupuji-kvalitnejsi-potraviny-a-poptavka-po ... [číst dál]
5. září 2025
5
září

Dožínkové slavnosti na Výstavišti Holešovice...

https://bezpecnostpotravin.cz/dozinkove-slavnosti-na-vystavisti-holesovice/ Vydáno: 5. 9 ... [číst dál]
5. září 2025
5
září

Vědci vyvíjejí bio-fólie, které mohou nahradi...

https://bezpecnostpotravin.cz/vedci-vyvijeji-bio-folie-ktere-mohou-nahradit-plasty-v-zemed ... [číst dál]
5. září 2025
5
září

dTest: Test instantních nudlových polévek 202...

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-instantnich-nudlovych-polevek-2025/ Vydáno: 5. ... [číst dál]
5. září 2025
5
září

Výskyt hraboše polního v srpnu 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-hrabose-polniho-v-srpnu-2025/ Vydáno: 5. 9. 2025 A ... [číst dál]
5. září 2025
4
září

SVS rozšiřuje pásmo okolo ohnisek katarální h...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-rozsiruje-pasmo-okolo-ohnisek-kataralni-horecky-ovci-o-d ... [číst dál]
4. září 2025
4
září

Peptidové nanosítě jsou novou zbraní proti ba...

https://bezpecnostpotravin.cz/peptidove-nanosite-jsou-novou-zbrani-proti-bakteriim/ Vydá ... [číst dál]
4. září 2025
4
září

Biopotravinou roku 2025 se stala BIO smetana

https://bezpecnostpotravin.cz/biopotravinou-roku-2025-se-stala-bio-smetana/ Vydáno: 4. 9 ... [číst dál]
4. září 2025
4
září

BIO dává smysl – Ministerstvo zemědělství spu...

https://bezpecnostpotravin.cz/bio-dava-smysl-ministerstvo-zemedelstvi-spustilo-kampan-na-p ... [číst dál]
4. září 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.