Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

13
červen

Voda jako základ zdraví – zásady pitného reži...

https://bezpecnostpotravin.cz/voda-jako-zaklad-zdravi-zasady-pitneho-rezimu/ Vydáno: 13. ... [číst dál]
13. červen 2025
13
červen

SVS: Slintavka a kulhavka; aktuální informace...

https://bezpecnostpotravin.cz/slintavka-a-kulhavka-aktualni-informace/ Vydáno: 13. 6. 20 ... [číst dál]
13. červen 2025
12
červen

Začíná akce ADaM: čeští teenageři se snadno d...

https://bezpecnostpotravin.cz/zacina-akce-adam-cesti-teenageri-se-snadno-dostanou-k-alkoho ... [číst dál]
12. červen 2025
12
červen

SVS zveřejnila Zprávu o činnosti v oblasti oc...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-zverejnila-zpravu-o-cinnosti-v-oblasti-ochrany-zdravi-zv ... [číst dál]
12. červen 2025
12
červen

Eliška Selinger v 90’ČT24: Dětem pijícím ener...

https://bezpecnostpotravin.cz/eliska-selinger-v-90ct24-detem-pijicim-energeticke-napoje-hr ... [číst dál]
12. červen 2025
12
červen

Nový online kurz Elearningové akademie FAO o...

https://bezpecnostpotravin.cz/novy-online-kurz-e-learningove-akademie-fao-o-behavioralni-v ... [číst dál]
12. červen 2025
12
červen

Záznam webináře ke Světovému dni bezpečnosti...

https://bezpecnostpotravin.cz/zaznam-webinare-ke-svetovemu-dni-bezpecnosti-potravin-wfsd-2 ... [číst dál]
12. červen 2025
12
červen

Přehled partnerských burz k výzvám 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/730/prehled-partnerskych-burz- ... [číst dál]
12. červen 2025
11
červen

Podcast EFSA: Věda v akci, lidé stojící za be...

https://bezpecnostpotravin.cz/podcast-efsa-veda-v-akci-lide-stojici-za-bezpecnosti-potravi ... [číst dál]
11. červen 2025
11
červen

Týrání zvířat v chovu prasat v Ústeckém kraji

https://bezpecnostpotravin.cz/tyrani-zvirat-v-chovu-prasat-v-usteckem-kraji/ Vydáno: 11. ... [číst dál]
11. červen 2025
11
červen

Z mléka a celulózy lze vyrobit jedlá a rozlož...

https://bezpecnostpotravin.cz/z-mleka-a-celulozy-lze-vyrobit-jedla-a-rozlozitelna-nanovlak ... [číst dál]
11. červen 2025
11
červen

10 největších mýtů o jogurtech

https://bezpecnostpotravin.cz/10-nejvetsich-mytu-o-jogurtech/ Vydáno: 11. 6. 2025 Autor ... [číst dál]
11. červen 2025
11
červen

Evropský INFODEN a BURZA k výzvám Klastru 3

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1278/evropsky-infoden-a-burza- ... [číst dál]
11. červen 2025
10
červen

Závěry kulatého stolu na téma „Výskyt sršně a...

https://bezpecnostpotravin.cz/zavery-kulateho-stolu-na-tema-vyskyt-srsne-asijske-v-cr/ V ... [číst dál]
10. červen 2025
10
červen

Revoluce v zavlažování: Nová technologie ocen...

  https://bezpecnostpotravin.cz/revoluce-v-zavlazovani-nova-technologie-ocenena-zl ... [číst dál]
10. červen 2025
10
červen

Potravinářská inspekce zajistila 12 tun pistá...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-zajistila-12-tun-pistacii-s-aflatoxin ... [číst dál]
10. červen 2025
10
červen

Vědecká konference MOSBRI 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1111/vedecka-konference-mosbri ... [číst dál]
10. červen 2025
9
červen

Světový den bezpečnosti potravin 2025: EFSA o...

https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-bezpecnosti-potravin-2025-efsa-oslavuje-vedu-v-a ... [číst dál]
9. červen 2025
9
červen

Nové potravinářské předpisy EU – květen 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-kveten-2025/ Vydáno: 9. 6. ... [číst dál]
9. červen 2025
9
červen

Geneticky upravená lnička vyrábí účinný synte...

https://bezpecnostpotravin.cz/geneticky-upravena-lnicka-vyrabi-ucinny-synteticky-antioxida ... [číst dál]
9. červen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.