Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

21
červenec

Konec nejasností na etiketách: Producenti pot...

https://bezpecnostpotravin.cz/konec-nejasnosti-na-etiketach-producenti-potravin-a-zastupci ... [číst dál]
21. červenec 2025
21
červenec

Kvasinky s granátovým jablkem mohou zvýšit př...

https://bezpecnostpotravin.cz/kvasinky-s-granatovym-jablkem-mohou-zvysit-prijem-nenasyceny ... [číst dál]
21. červenec 2025
18
červenec

Zhoršování nákazové situace v Evropě v chovec...

https://bezpecnostpotravin.cz/zhorsovani-nakazove-situace-v-evrope-v-chovech-domacich-prez ... [číst dál]
18. červenec 2025
18
červenec

Úřad BfR hodnotí novou studii o mikroplastech...

https://bezpecnostpotravin.cz/urad-bfr-hodnoti-novou-studii-o-mikroplastech-v-mozku-zatim- ... [číst dál]
18. červenec 2025
18
červenec

Publikace „Výživa a zdraví“

https://bezpecnostpotravin.cz/publikace-vyziva-a-zdravi/ Vydáno: 18. 7. 2025 Autor: Odb ... [číst dál]
18. červenec 2025
18
červenec

Vitamin D ve výživě

https://bezpecnostpotravin.cz/vitamin-d-ve-vyzive/ Vydáno: 18. 7. 2025 Autor: www.visco ... [číst dál]
18. červenec 2025
17
červenec

Hlášení v systému RASFF: 27. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-27-tyden-2025/ Vydáno: 17. 7. 2025 ... [číst dál]
17. červenec 2025
17
červenec

Evropou se šíří nová nemoc – nodulární dermat...

https://bezpecnostpotravin.cz/evropou-se-siri-nova-nemoc-nodularni-dermatitida/ Vydáno: ... [číst dál]
17. červenec 2025
17
červenec

Antarktické bakterie mohou pomoci ochránit pl...

https://bezpecnostpotravin.cz/antarkticke-bakterie-mohou-pomoci-ochranit-plodiny-pred-mraz ... [číst dál]
17. červenec 2025
17
červenec

Ministři jednali o úhynu ryb na řece Dyji, pr...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministri-jednali-o-uhynu-ryb-na-rece-dyji-probrali-mozna-opa ... [číst dál]
17. červenec 2025
16
červenec

SZPI: Označování čerstvého ovoce a zeleniny v...

https://bezpecnostpotravin.cz/szpi-oznacovani-cerstveho-ovoce-a-zeleniny-v-maloobchode/ ... [číst dál]
16. červenec 2025
16
červenec

Příjem a výdej energie

https://bezpecnostpotravin.cz/prijem-a-vydej-energie/ Vydáno: 16. 7. 2025 Autor: www.vi ... [číst dál]
16. červenec 2025
16
červenec

Výroční konference – 80 let Společnosti pro v...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyrocni-konference-80-let-spolecnosti-pro-vyzivu/ Vydáno: ... [číst dál]
16. červenec 2025
15
červenec

54. ročník konference o hygieně a technologii...

https://bezpecnostpotravin.cz/54-rocnik-konference-o-hygiene-a-technologii-potravin-liv-le ... [číst dál]
15. červenec 2025
15
červenec

Saharské bakterie podporují růst kořenů vinné...

https://bezpecnostpotravin.cz/saharske-bakterie-podporuji-rust-korenu-vinne-revy-az-o-polo ... [číst dál]
15. červenec 2025
15
červenec

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
15. červenec 2025
15
červenec

Výskyt AMP na jihu Evropy může být rizikem za...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-amp-na-jihu-evropy-muze-byt-rizikem-zavleceni-do-cr/ ... [číst dál]
15. červenec 2025
14
červenec

Ministr Výborný v Bruselu: Evropská komise mu...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-vyborny-v-bruselu-evropska-komise-musi-najit-cestu-j ... [číst dál]
14. červenec 2025
14
červenec

Zdravotní rizika z vnitřních vodovodů a povin...

https://bezpecnostpotravin.cz/zdravotni-rizika-z-vnitrnich-vodovodu-a-povinnosti-jejich-vl ... [číst dál]
14. červenec 2025
14
červenec

Hlášení v systému RASFF: 26. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-26-tyden-2025/ Vydáno: 14. 7. 2025 ... [číst dál]
14. červenec 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.