Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

1
září

Přehled partnerských burz k výzvám 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/730/prehled-partnerskych-burz- ... [číst dál]
1. září 2025
4
srpen

dTest: Test nanuků 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-nanuku-2025/ Vydáno: 4. 8. 2025 Autor: dTest ... [číst dál]
4. srpen 2025
4
srpen

Odborný kurz: ZÁKLADY AI: Jak využít generati...

https://bezpecnostpotravin.cz/odborny-kurz-zaklady-ai-jak-vyuzit-generativni-umelou-inteli ... [číst dál]
4. srpen 2025
4
srpen

Nová naděje v boji s chronickými infekcemi: j...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-nadeje-v-boji-s-chronickymi-infekcemi-jak-se-bakterie-b ... [číst dál]
4. srpen 2025
4
srpen

Ochrana před zavlečením chorob a škůdců rostl...

https://bezpecnostpotravin.cz/zabranovani-vnaseni-rostlinnych-skudcu-do-eu/ Vydáno: 4. 8 ... [číst dál]
4. srpen 2025
1
srpen

Nová položka v NBT knihovně – Rýže jako nový...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-polozka-v-nbt-knihovne-ryze-jako-novy-zdroj-sacharozy/ ... [číst dál]
1. srpen 2025
1
srpen

Ministr Výborný: Situaci na Dyji řešíme rychl...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-vyborny-situaci-na-dyji-resime-rychle-koordinovane-a ... [číst dál]
1. srpen 2025
1
srpen

Česká republika je opět zemí bez výskytu ptač...

https://bezpecnostpotravin.cz/ceska-republika-je-opet-zemi-bez-vyskytu-ptaci-chripky-2/ ... [číst dál]
1. srpen 2025
1
srpen

Světový týden kojení 2025: Společně za lepší...

https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-tyden-kojeni-2025-spolecne-za-lepsi-podporu-matek-a- ... [číst dál]
1. srpen 2025
1
srpen

Letní zeleninová úroda chutně a bezpečně aneb...

https://bezpecnostpotravin.cz/letni-zeleninova-uroda-chutne-a-bezpecne-aneb-nastala-sezona ... [číst dál]
1. srpen 2025
31
červenec

VK EFSA: Návrh stanoviska k hodnotám zdravotn...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-navrh-stanoviska-k-hodnotam-zdravotni-bezpecnosti-pr ... [číst dál]
31. červenec 2025
31
červenec

VK EFSA: Návrh vědeckého stanoviska k rizikům...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-navrh-vedeckeho-stanoviska-k-rizikum-pro-lidske-zdra ... [číst dál]
31. červenec 2025
31
červenec

1. srpna začíná Světový týden kojení

https://bezpecnostpotravin.cz/1-srpna-zacina-svetovy-tyden-kojeni/ Vydáno: 31. 7. 2025 ... [číst dál]
31. červenec 2025
31
červenec

Bezlepkový chléb, proteinové cereálie a okurk...

https://bezpecnostpotravin.cz/bezlepkovy-chleb-proteinove-cerealie-a-okurky-bez-cukru-mezi ... [číst dál]
31. červenec 2025
30
červenec

V letním období SVS více zaměřuje kontroly na...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-letnim-obdobi-svs-vice-zameruje-kontroly-na-farmarske-trhy ... [číst dál]
30. červenec 2025
30
červenec

Bezpečnost fluoridu: aktualizované doporučené...

https://bezpecnostpotravin.cz/bezpecnost-fluoridu-aktualizovane-doporucene-davky-pro-vsech ... [číst dál]
30. červenec 2025
30
červenec

Fotosyntéza ve Valdštejnské zahradě Senátu Pa...

https://bezpecnostpotravin.cz/fotosynteza-ve-valdstejnske-zahrade-senatu-parlamentu-cr/ ... [číst dál]
30. červenec 2025
30
červenec

Úhyny ryb v letních měsících budou stále čast...

https://bezpecnostpotravin.cz/uhyny-ryb-v-letnich-mesicich-budou-stale-castejsi-muzeme-za- ... [číst dál]
30. červenec 2025
30
červenec

Aktuální diskutovaná témata v oblasti kontami...

https://bezpecnostpotravin.cz/aktualni-diskutovana-temata-v-oblasti-kontaminantu-v-potravi ... [číst dál]
30. červenec 2025
29
červenec

Pozvánka na odborné školení „Soudní rozhodnut...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-odborne-skoleni-soudni-rozhodnuti-v-oblasti-ozna ... [číst dál]
29. červenec 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.