Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

24
září

10. ročník akce „Za tajemstvím potravin aneb...

https://bezpecnostpotravin.cz/10-rocnik-akce-za-tajemstvim-potravin-aneb-vis-co-jis-pro-ro ... [číst dál]
24. září 2025
23
září

Polní den čiroků v Ivanovicích na Hané: Sezná...

https://bezpecnostpotravin.cz/polni-den-ciroku-v-ivanovicich-na-hane-seznameni-s-plodinou- ... [číst dál]
23. září 2025
23
září

Potravinářská komora přináší fakta o nové vyh...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-komora-prinasi-fakta-o-nove-vyhlasce-o-skolnim ... [číst dál]
23. září 2025
23
září

Hygiena rukou pod UV lampou: Den zdraví na Fr...

https://bezpecnostpotravin.cz/hygiena-rukou-pod-uv-lampou-den-zdravi-na-frantisku-prilakal ... [číst dál]
23. září 2025
22
září

Rozložení finanční podpory pro ČR v tematický...

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3677/rozlozeni-financni-podpory-pro-cr ... [číst dál]
22. září 2025
22
září

Výzva partnerství Water4All 2025 otevřena

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3679/vyzva-partnerstvi-water4all-2025- ... [číst dál]
22. září 2025
22
září

EIT Innovation Awards 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3683/eit-innovation-awards-2025 Akc ... [číst dál]
22. září 2025
22
září

Příznivá nákazová situace umožnila úpravu pás...

https://bezpecnostpotravin.cz/prizniva-nakazova-situace-umoznila-upravu-pasem-kvuli-vyskyt ... [číst dál]
22. září 2025
22
září

Seminář ke světovému dni výživy 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-ke-svetovemu-dni-vyzivy-2025/ Vydáno: 22. 9. 2025 ... [číst dál]
22. září 2025
19
září

Pozvánka na seminář ze série „BEZPEČNÁ VÝŽIVA...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-seminar-ze-serie-bezpecna-vyziva/ Vydáno: 19. ... [číst dál]
19. září 2025
19
září

V České republice byl letos podruhé zjištěn n...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-ceske-republice-byl-letos-podruhe-zjisten-nebezpecny-svalo ... [číst dál]
19. září 2025
19
září

Kuchařka pro děti – snadné snídaně a svačiny

https://bezpecnostpotravin.cz/kucharka-pro-deti-snadne-snidane-a-svaciny/ Vydáno: 19. 9. ... [číst dál]
19. září 2025
18
září

Odhad sklizně jádrovin k 1. 9. 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/odhad-sklizne-jadrovin-k-1-9-2025/ Vydáno: 18. 9. 2025 Au ... [číst dál]
18. září 2025
18
září

Poznej svého farmáře 2025 – Rokytnice v Orlic...

https://bezpecnostpotravin.cz/poznej-sveho-farmare-2025-rokytnice-v-orl-horach/ Vydáno: ... [číst dál]
18. září 2025
18
září

Geneticky modifikované potraviny: Proč je mla...

https://bezpecnostpotravin.cz/geneticky-modifikovane-potraviny-proc-je-mlada-generace-prij ... [číst dál]
18. září 2025
18
září

Budoucností nakupování v malých obcích by moh...

https://bezpecnostpotravin.cz/budoucnosti-nakupovani-v-malych-obcich-by-mohly-byt-automati ... [číst dál]
18. září 2025
17
září

Šikovný bakteriální enzym zařídí šetrnější nu...

https://bezpecnostpotravin.cz/sikovny-bakterialni-enzym-zaridi-setrnejsi-nutraceutika/ V ... [číst dál]
17. září 2025
17
září

Semináře k africkému moru prasat (AMP) nejen...

https://bezpecnostpotravin.cz/seminare-k-africkemu-moru-prasat-amp-nejen-pro-myslivce/ V ... [číst dál]
17. září 2025
17
září

Ministerstvo zemědělství usnadnilo život malý...

https://bezpecnostpotravin.cz/ministerstvo-zemedelstvi-usnadnilo-zivot-malym-zemedelcum-zj ... [číst dál]
17. září 2025
17
září

Informace na etiketách chrání před zdravotním...

https://bezpecnostpotravin.cz/informace-na-etiketach-chrani-pred-zdravotnimi-riziky-i-civi ... [číst dál]
17. září 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.