Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

1
září

Přehled partnerských burz k výzvám 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/730/prehled-partnerskych-burz- ... [číst dál]
1. září 2025
12
srpen

Podcast EFSA: Doplňky stravy – přidávat, nebo...

https://bezpecnostpotravin.cz/podcast-efsa-doplnky-stravy-pridavat-nebo-nepridavat/ Vydá ... [číst dál]
12. srpen 2025
11
srpen

Ptačí chřipka: EFSA analyzuje situaci v USA a...

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-efsa-analyzuje-situaci-v-usa-a-sleduje-mozne-c ... [číst dál]
11. srpen 2025
11
srpen

Vernisáž výstavy „S rostlinolékařem ve vinohr...

https://bezpecnostpotravin.cz/vernisaz-vystavy-s-rostlinolekarem-ve-vinohradu/ Vydáno: 1 ... [číst dál]
11. srpen 2025
11
srpen

Nový mechanismus umlčování genů bez zásahu do...

https://bezpecnostpotravin.cz/novy-mechanismus-umlcovani-genu-bez-zasahu-do-dna/ Vydáno: ... [číst dál]
11. srpen 2025
11
srpen

Jak si chránit zdraví v tropických dnech?

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-si-chranit-zdravi-v-tropickych-dnech-5/ Vydáno: 11. 8. ... [číst dál]
11. srpen 2025
10
srpen

Více i lépe, ale stále vzadu – doháníme průmě...

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3595/vice-i-lepe%2C-ale-stale-vzadu... ... [číst dál]
10. srpen 2025
8
srpen

Bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravinář...

https://bezpecnostpotravin.cz/bezpecnost-a-zdravotni-nezavadnost-potravinarskych-obalu-pra ... [číst dál]
8. srpen 2025
8
srpen

Převař to, upeč to, oloupej to, nebo to nech...

https://bezpecnostpotravin.cz/prevar-to-upec-to-oloupej-to-nebo-to-nech-byt/ Vydáno: 8. ... [číst dál]
8. srpen 2025
8
srpen

Nové potravinářské předpisy EU – červenec 202...

  Vydáno: 8. 8. 2025 Autor: Odbor bezpečnosti potravin, Ministerstvo zemědělství ... [číst dál]
8. srpen 2025
7
srpen

Výzva pro nové EIC Programme managers

  https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3591/vyzva-pro-nove-eic-prog ... [číst dál]
7. srpen 2025
7
srpen

Anotovaný vzor žádosti EIC Transition

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3589/anotovany-vzor-zadosti-eic-transi ... [číst dál]
7. srpen 2025
7
srpen

SVS: Slintavka a kulhavka; aktuální informace...

https://bezpecnostpotravin.cz/slintavka-a-kulhavka-aktualni-informace/ Vydáno: 7. 8. 202 ... [číst dál]
7. srpen 2025
7
srpen

Patří čirok skutečně na česká a moravská pole...

https://bezpecnostpotravin.cz/patri-cirok-skutecne-na-ceska-a-moravska-pole/ Vydáno: 7. ... [číst dál]
7. srpen 2025
7
srpen

Vědci z CARC vyvinuli doplněk stravy nové gen...

https://bezpecnostpotravin.cz/vedci-z-carc-vyvinuli-doplnek-stravy-nove-generace-lipozomal ... [číst dál]
7. srpen 2025
7
srpen

Seznam invazních nepůvodních druhů se rozšiřu...

https://bezpecnostpotravin.cz/seznam-invaznich-nepuvodnich-druhu-se-rozsiruje-o-16-zivocic ... [číst dál]
7. srpen 2025
6
srpen

Letní tábory v Praze prošly hygienickou kontr...

https://bezpecnostpotravin.cz/letni-tabory-v-praze-prosly-hygienickou-kontrolou-bez-zavad/ ... [číst dál]
6. srpen 2025
5
srpen

Kontrola projektových návrhů před uzávěrkou -...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1309/kontrola-projektovych-nav ... [číst dál]
5. srpen 2025
5
srpen

Drafty pracovních programů pro 2026-2027

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3588/drafty-pracovnich-programu-pro-20 ... [číst dál]
5. srpen 2025
5
srpen

Houby i borůvky Češi loni sbírali více než př...

https://bezpecnostpotravin.cz/houby-i-boruvky-cesi-loni-sbirali-vice-nez-predloni-presto-z ... [číst dál]
5. srpen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.