Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

9
říjen

Přehled partnerských burz k výzvám 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/730/prehled-partnerskych-burz- ... [číst dál]
9. říjen 2025
8
říjen

Opětovný posun uzávěrky výzvy mise ke klimatu

https://www.horizontevropa.cz/cs/aktuality/yiifnews/3708/opetovny-posun-uzaverky-vyzvy-mis ... [číst dál]
8. říjen 2025
8
říjen

Mezinárodní vědecká konference OneHealth 2025...

https://bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-vedecka-konference-onehealth-2025-18-19-11-2025- ... [číst dál]
8. říjen 2025
8
říjen

Konference Dietní výživa 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-dietni-vyziva-2025/ Vydáno: 8. 10. 2025 Autor: ... [číst dál]
8. říjen 2025
8
říjen

Katarální horečka ovcí; aktuální informace k...

https://bezpecnostpotravin.cz/kataralni-horecka-ovci-aktualni-informace-k-9-9-2024/ Vydá ... [číst dál]
8. říjen 2025
8
říjen

VK EFSA: Aktualizované stanovisko k bezpečnos...

    Vydáno: 8. 10. 2025 Autor: KM EFSA https://bezpecnostpotravin.cz/file ... [číst dál]
8. říjen 2025
8
říjen

VK EFSA: Aktualizované stanovisko k bezpečnos...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-aktualizovane-stanovisko-k-bezpecnosti-cbd-jako-nove ... [číst dál]
8. říjen 2025
7
říjen

Pozvánka na konferenci „Digitalizace bezpečno...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-konferenci-digitalizace-bezpecnosti-potravin/ ... [číst dál]
7. říjen 2025
7
říjen

Tisková konference: Spolupráce s Magistrátem...

https://bezpecnostpotravin.cz/tiskova-konference-spoluprace-s-magistratem-hlavniho-mesta-p ... [číst dál]
7. říjen 2025
7
říjen

Přístup SZPI k povinnosti provozovatele vést...

https://bezpecnostpotravin.cz/pristup-szpi-k-povinnosti-provozovatele-vest-evidencni-knihu ... [číst dál]
7. říjen 2025
7
říjen

Příručka pro producenty medu a dalších včelíc...

https://bezpecnostpotravin.cz/prirucka-pro-producenty-medu-a-dalsich-vcelich-produktu/ V ... [číst dál]
7. říjen 2025
6
říjen

Hepatitida A – nemoc špinavých rukou

https://bezpecnostpotravin.cz/hepatitida-a-nemoc-spinavych-rukou/ Vydáno: 6. 10. 2025 A ... [číst dál]
6. říjen 2025
6
říjen

Připomínáme si Světový den zvířat

https://bezpecnostpotravin.cz/pripominame-si-svetovy-den-zvirat-2/ Vydáno: 6. 10. 2025 ... [číst dál]
6. říjen 2025
3
říjen

Hlášení v systému RASFF: 37. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-37-tyden-2025/ Vydáno: 3. 10. 2025 ... [číst dál]
3. říjen 2025
2
říjen

Výstava Skrytá místa pražského vodárenství za...

https://bezpecnostpotravin.cz/vystava-skryta-mista-prazskeho-vodarenstvi-zamirila-do-parku ... [číst dál]
2. říjen 2025
2
říjen

10. ročník akce „Za tajemstvím potravin aneb...

https://bezpecnostpotravin.cz/10-rocnik-akce-za-tajemstvim-potravin-aneb-vis-co-jis-pro-ro ... [číst dál]
2. říjen 2025
1
říjen

Flora Olomouc – Hortikomplex 2025: Oslava v z...

https://bezpecnostpotravin.cz/flora-olomouc-hortikomplex-2025-oslava-v-zahrade-plne-podzim ... [číst dál]
1. říjen 2025
30
září

Krmná aditiva přispívají k dlouhodobé udržite...

https://bezpecnostpotravin.cz/krmna-aditiva-prispivaji-k-dlouhodobe-udrzitelnosti-v-chovu- ... [číst dál]
30. září 2025
30
září

Superabsorbující hydrogel umožňuje růst plodi...

https://bezpecnostpotravin.cz/superabsorbujici-hydrogel-umoznuje-rust-plodin-behem-sucha/ ... [číst dál]
30. září 2025
30
září

Nové genomické techniky v ekologické produkci

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-genomicke-techniky-v-ekologicke-produkci/ Vydáno: 30. ... [číst dál]
30. září 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.