Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

30
květen

Česká republika od května přestává být sezónn...

https://bezpecnostpotravin.cz/ceska-republika-od-kvetna-prestava-byt-sezonne-prosta-katara ... [číst dál]
30. květen 2025
23
květen

BfR: Chladicí látky v elektronických cigaretá...

https://bezpecnostpotravin.cz/bfr-chladici-latky-v-elektronickych-cigaretach-jsou-malo-pro ... [číst dál]
23. květen 2025
23
květen

Jak si správně mýt ruce? Chraňme se před žlou...

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-si-spravne-myt-ruce-chranme-se-pred-zloutenkou-a/ Vydá ... [číst dál]
23. květen 2025
23
květen

Celostátní POLNÍ DEN „Odrůdy a výživa rostlin...

https://bezpecnostpotravin.cz/celostatni-polni-den-odrudy-a-vyziva-rostlin-v-udrzitelnem-z ... [číst dál]
23. květen 2025
23
květen

Výzva k podání nabídek: Studie na podporu pří...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-k-podani-nabidek-studie-na-podporu-pripravy-zakona-eu- ... [číst dál]
23. květen 2025
22
květen

Podpora a fungování potravinových bank jako h...

https://bezpecnostpotravin.cz/podpora-a-fungovani-potravinovych-bank-jako-hlavni-tema-mzp- ... [číst dál]
22. květen 2025
22
květen

Děti s obezitou se záměrně vyhýbají pohledu n...

https://bezpecnostpotravin.cz/deti-s-obezitou-se-zamerne-vyhybaji-pohledu-na-nezdrave-potr ... [číst dál]
22. květen 2025
22
květen

Potravinářská inspekce vloni uložila pokuty z...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-vloni-ulozila-pokuty-za-temer-190-mil ... [číst dál]
22. květen 2025
22
květen

Když věda pomáhá neplýtvat: výzkum pomohl sta...

https://bezpecnostpotravin.cz/kdyz-veda-pomaha-neplytvat-vyzkum-pomohl-stanovit-pravidla-p ... [číst dál]
22. květen 2025
22
květen

Úprava mimořádných veterinárních opatření kvů...

https://bezpecnostpotravin.cz/uprava-mimoradnych-veterinarnich-opatreni-kvuli-slintavce-a- ... [číst dál]
22. květen 2025
21
květen

Hlášení v systému RASFF: 19. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-19-tyden-2025/ Vydáno: 21. 5. 2025 ... [číst dál]
21. květen 2025
21
květen

Výživa, potraviny a zdraví 2025 – XVI. studen...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyziva-potraviny-a-zdravi-2025-xvi-studentska-konference-brn ... [číst dál]
21. květen 2025
21
květen

Výskyt afrického moru prasat v EU klesá

https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-africkeho-moru-prasat-v-eu-klesa/ Vydáno: 21. 5. 20 ... [číst dál]
21. květen 2025
21
květen

Vylepšená vibria likvidují znečištění v nároč...

https://bezpecnostpotravin.cz/vylepsena-vibria-likviduji-znecisteni-v-narocnych-prostredic ... [číst dál]
21. květen 2025
21
květen

Akce pro mladé vědce: Early Career Scientist...

Akce pro mladé vědce: Early Career Scientist Event 2025 – Bezpečnost potravin Vydáno: 21 ... [číst dál]
21. květen 2025
20
květen

Akademie kvality: Jak jsme testovali medy

https://bezpecnostpotravin.cz/akademie-kvality-jak-jsme-testovali-medy/ Vydáno: 20. 5. 2 ... [číst dál]
20. květen 2025
20
květen

Stanovení nebezpečného výrobku: ELFLIQ NIC SA...

https://bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-elfliq-nic-salts-50-mg-ml-30- ... [číst dál]
20. květen 2025
20
květen

Nejsladší den v muzeu: 24. 5. Jedu v medu!

https://bezpecnostpotravin.cz/nejsladsi-den-v-muzeu-jedu-v-medu/ Vydáno: 20. 5. 2025 Au ... [číst dál]
20. květen 2025
19
květen

V ČR bylo po půl roce potvrzeno ohnisko ptačí...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-cr-bylo-po-pul-roce-potvrzeno-ohnisko-ptaci-chripky-v-kome ... [číst dál]
19. květen 2025
19
květen

Nové potravinářské předpisy EU – duben 2024

Nové potravinářské předpisy EU – duben 2024 – Bezpečnost potravin Vydáno: 19. 5. 2025 A ... [číst dál]
19. květen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.