Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

19
květen

V ČR bylo po půl roce potvrzeno ohnisko ptačí...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-cr-bylo-po-pul-roce-potvrzeno-ohnisko-ptaci-chripky-v-kome ... [číst dál]
19. květen 2025
19
květen

Nové potravinářské předpisy EU – duben 2024

Nové potravinářské předpisy EU – duben 2024 – Bezpečnost potravin Vydáno: 19. 5. 2025 A ... [číst dál]
19. květen 2025
19
květen

Potravinářský úterek: Výsledky kontrolní činn...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-uterek-vysledky-kontrolni-cinnosti-szpi-za-rok ... [číst dál]
19. květen 2025
19
květen

Záznam webináře „Poruchy příjmu potravy – jak...

https://bezpecnostpotravin.cz/zaznam-webinare-poruchy-prijmu-potravy-jak-jim-predchazet-a- ... [číst dál]
19. květen 2025
19
květen

Geneticky modifikovaní živočichové jako nová...

https://bezpecnostpotravin.cz/geneticky-modifikovani-zivocichove-jako-nova-zbran-proti-zne ... [číst dál]
19. květen 2025
19
květen

VK EFSA: Návrh protokolu k „Žádosti o poskytn...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-navrh-protokolu-k-zadosti-o-poskytnuti-vedecke-a-tec ... [číst dál]
19. květen 2025
16
květen

Partnerská burza AI, data a robotika v Klastr...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1268/partnerska-burza-ai%2C-da ... [číst dál]
16. květen 2025
16
květen

Pozvánka na seminář k inovacím a kvalitě v ob...

https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-seminar-k-inovacim-a-kvalite-v-oblasti-baleni/ ... [číst dál]
16. květen 2025
16
květen

Potravinářský veletrh Czech Food Expo láká na...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-veletrh-czech-food-expo-laka-na-kvalitni-ceske ... [číst dál]
16. květen 2025
16
květen

SVS ruší zákaz dovozu zvířat vnímavých ke SLA...

https://bezpecnostpotravin.cz/svs-rusi-zakaz-dovozu-zvirat-vnimavych-ke-slak-z-madarska-a- ... [číst dál]
16. květen 2025
16
květen

17. květen – Světový den hypertenze

https://bezpecnostpotravin.cz/17-kveten-svetovy-den-hypertenze/ Vydáno: 16. 5. 2025 Aut ... [číst dál]
16. květen 2025
15
květen

Metoda pro dosažení zdravotní nezávadnosti ma...

https://bezpecnostpotravin.cz/metoda-pro-dosazeni-zdravotni-nezavadnosti-materskeho-mleka- ... [číst dál]
15. květen 2025
15
květen

Výsledky hodnocení rizik po havárii benzenu u...

https://bezpecnostpotravin.cz/vysledky-hodnoceni-rizik-po-havarii-benzenu-ukazaly-ze-zdrav ... [číst dál]
15. květen 2025
14
květen

Přehled partnerských burz k výzvám 2025

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/730/prehled-partnerskych-burz- ... [číst dál]
14. květen 2025
14
květen

Rezidua pesticidů v potravinách: Jaká je situ...

https://bezpecnostpotravin.cz/rezidua-pesticidu-v-potravinach-jaka-je-situace-v-eu-2/ Vy ... [číst dál]
14. květen 2025
14
květen

Akademie kvality: Mléko, smetana, máslo: Co b...

https://bezpecnostpotravin.cz/akademie-kvality-mleko-smetana-maslo-co-byste-meli-vedet/ ... [číst dál]
14. květen 2025
14
květen

Kampaň PlantHealth4Life je zpět

https://bezpecnostpotravin.cz/kampan-planthealth4life-je-zpet/ Vydáno: 14. 5. 2025 Auto ... [číst dál]
14. květen 2025
14
květen

Vědecký tým MENDELU zkoumá alternativní způso...

https://bezpecnostpotravin.cz/vedecky-tym-mendelu-zkouma-alternativni-zpusoby-pestovani-sl ... [číst dál]
14. květen 2025
14
květen

Webinář ke Světovému dni bezpečnosti potravin...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-ke-svetovemu-dni-bezpecnosti-potravin-registrace-ote ... [číst dál]
14. květen 2025
13
květen

Evropské informační dny klastru 4 k výzvám 20...

https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1154/evropske-informacni-dny-k ... [číst dál]
13. květen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.