Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >


Seminář Potraviny - mýty a skutečnost
Datum: 19.11.2019
SZÚ

Seminář Potraviny - mýty a skutečnost

Vydáno: 18.11.2019
 
Autor: SZÚ
Seminář se koná 26. listopadu 2019 v budově SZÚ.

Název akce: Potraviny - mýty a skutečnost

Termín konání: v úterý 26. 11. 2019

Místo konání: Státní zdravotní ústav, Šrobárova 48, 100 42 Praha 10, budova č. 11, velká posluchárna

Odborný garant: MUDr. Magdalena Zimová, CSc.

Účastnický poplatek: 200Kč, studenti a důchodci zdarma

Uzávěrka přihlášek: 22. 11. 2019

Kontaktní osoba: RNDr. Vlastimila Mikulová, ČSPŽP – tel.: 221 082 365, 603511977,
e-mail: spolekzp@csvts.cz

 

Pozvánka, program, organizační pokyny Pozvánka, program, organizační pokyny

Závazná přihláška Závazná přihláška

 

Zdroj: SZÚ