Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Světový den hepatitidy: pražská Nemocnice Na Bulovce spouští on-line poradnu pro dotazy veřejnosti na téma žloutenek
06.08.2020

Zelená zpráva 2019: Výdaje na podporu agrárního sektoru se zvýšily o 6,3 procenta na 69,7 miliardy korun
06.08.2020

FAO spustilo novou geoinformační platformu
06.08.2020

Realizace faremního odbytu masa a masných výrobků
06.08.2020

Ctpp >


Seminář Potraviny - mýty a skutečnost
Datum: 19.11.2019
SZÚ

Seminář Potraviny - mýty a skutečnost

Vydáno: 18.11.2019
 
Autor: SZÚ
Seminář se koná 26. listopadu 2019 v budově SZÚ.

Název akce: Potraviny - mýty a skutečnost

Termín konání: v úterý 26. 11. 2019

Místo konání: Státní zdravotní ústav, Šrobárova 48, 100 42 Praha 10, budova č. 11, velká posluchárna

Odborný garant: MUDr. Magdalena Zimová, CSc.

Účastnický poplatek: 200Kč, studenti a důchodci zdarma

Uzávěrka přihlášek: 22. 11. 2019

Kontaktní osoba: RNDr. Vlastimila Mikulová, ČSPŽP – tel.: 221 082 365, 603511977,
e-mail: spolekzp@csvts.cz

 

Pozvánka, program, organizační pokyny Pozvánka, program, organizační pokyny

Závazná přihláška Závazná přihláška

 

Zdroj: SZÚ