Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Zveřejnění zjištění a výsledků z kontrolní činnosti
16.07.2018

Nové pokyny týkající se nanotechnologií v potravinách a krmivech
16.07.2018

Víte, že i droždí je potenciálním zdrojem vitaminu D? Ale…
16.07.2018

V Dubici zjištěna tularémie zajíců, která je přenosná na člověka
16.07.2018

Ctpp >


Původci růžovění klasů pšenice za rok 2017
Datum: 25.06.2018
ÚKZÚZ
Vydáno: 22.6.2018
Autor: ÚKZÚZ

 

Monitoring výskytu původců růžovění klasů pšenice v ČR za rok 2017

 

Výsledky průzkumu výskytu původců růžovění klasů pšenice (Fusarium spp.) u pšenice ozimé prováděného ÚKZÚZ a VÚRV, v.v.i. v roce 2017

Příloha

Zdroj: ÚKZÚZ