Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Vědci vystopovali geny, které ovládají tvar plodů rostlin
16.11.2018

Naučí bariatrická chirurgie obézní pacienty lepším stravovacím návykům?
16.11.2018

Potravinářská inspekce zakázala středoamerický med označený klamavými údaji o původu z EU, ČR a Španělska
16.11.2018

Bilance léta: pražští hygienici provedli 129 kontrol zmrzlin a ledových tříští
16.11.2018

Ctpp >


Odborná přednáška „Zkušenosti a výsledky veterinárního hygienického dozoru“
Datum: 15.05.2018
ÚZEI
Vydáno: 11.5.2018
Autor: ÚZEI

 

Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků dne 29. května 2018.

 

 

Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Vás zvou na odbornou přednášku ředitele Městské veterinární správy SVS ČR Doc. MVDr. Antonína Kozáka, Ph.D. Přednášející se bude věnovat tématu „Zkušenosti a výsledky veterinárního hygienického dozoru“.

Na potravinářský úterek jsou zájemci zváni do Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, dne 29. května 2018.

Bližší informace a abstrakt lze nalézt zde.

 

U příležitosti akce připravila Knihovna Antonína Švehly (http://www.knihovnasvehly.cz/), která je součástí ÚZEI, seznam (rešerši) literatury z fondu na téma bezpečnost potravin.

 

Zdroj: ÚZEI