Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Opravdu potřebují veřejné subjekty a neziskovky únikovou cestu z GDPR? Podnikatelé přitom budou pokutováni bez pardonu. Podle Hospodářské komory je to nehoráznost
19.04.2018

Tuzemák o své „rumové aroma“ v následujících pěti letech nepřijde. Evropská komise přijala argumenty České republiky pro prodloužení výjimky
19.04.2018

Informace k tzv. "základním látkám" v ochraně rostlin
19.04.2018

Protilátky proti viru Aujeszkyho choroby má v ČR asi pětina prasat divokých
19.04.2018

Ctpp >


XIII. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika, 10. 4. 2018
Datum: 12.02.2018
Společnost pro probiotika a prebiotika
Symposium se koná 10. dubna 2018 v Ústřední vojenské nemocnici v Praze 6.

 

 

XIII. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika
organizované ve spolupráci s AVČR v rámci programu Strategie AV21
"Potraviny pro budoucnost"
Kongresové centrum Ústřední vojenské nemocnice, Praha 6        
10. dubna 2018 od 9.00 hod

 

Hlavní témata celodenního symposia:

  • Dr. Pia Rasinkangas, DuPont Nutrition & Health; Global Health and Nutrition Sciences, Finland: “Probiotics for weight management and digestive health
  • Mgr. Danica Michaličková, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova, Praha:      “How do probiotics benefit to athletes?
  • Probiotika - od experimentů ke klinickému použití; Probiotika a prebiotika 
    v potravinách a doplňcích stravy; Střevní mikrobiota

 

Během symposia bude udělena cena za  nejlepší původní vědeckou publikaci autorů do 35 let zaměřenou na střevní mikroorganismy, probiotika a prebiotika. Pozvánku naleznete na internetových stránkách na adrese http://www.probiotika-prebiotika.cz/ nebo u sekretářky společnosti paní Jany Vojtkové (e-mail: jana.vojtkova@fnmotol.cz, tel. 224432101). Symposium je pořádáno bez  kongresového poplatku. 

Přihlášky k aktivní účasti a abstrakta přednášky je třeba poslat do 20. 3. 2018

Výbor SPP vyhlašuje soutěž o Cenu za nejlepší původní vědeckou publikaci autorů do 35 let zaměřenou na střevní mikroorganismy, probiotika a prebiotika.

Zdroj: Společnost pro probiotika a prebiotika