Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

25
listopad

BIOTRIN vydává nové video: Zlatá rýže

https://bezpecnostpotravin.cz/biotrin-vydava-nove-video-zlata-ryze/ Vydáno: 25. 11. 2025 ... [číst dál]
25. listopad 2025
24
listopad

TZ SOCR ČR a ČFPB: Padl absolutní rekord dobr...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-socr-cr-a-cfpb-padl-absolutni-rekord-dobra-nejvetsi-sbirk ... [číst dál]
24. listopad 2025
21
listopad

Předsedkyně ERC označila český národní systém...

https://www.tc.cz/cs/novinky/980/predsedkyne-erc-oznacila-cesky-narodni-system... 21.11 ... [číst dál]
21. listopad 2025
21
listopad

Celní správa odhalila v pěstitelské pálenici...

https://bezpecnostpotravin.cz/celni-sprava-odhalila-v-pestitelske-palenici-na-ustecku-zava ... [číst dál]
21. listopad 2025
21
listopad

Spotřeba veterinárních antibiotik od roku 200...

https://bezpecnostpotravin.cz/spotreba-veterinarnich-antibiotik-od-roku-2008-klesla-o-70-p ... [číst dál]
21. listopad 2025
21
listopad

Moderní biotechnologie v kostce – Výzkum a ze...

https://bezpecnostpotravin.cz/moderni-biotechnologie-v-kostce-vyzkum-a-zemedelska-praxe/ ... [číst dál]
21. listopad 2025
21
listopad

Kulatý stůl Food Waste Institutu na Mendelově...

https://bezpecnostpotravin.cz/kulaty-stul-food-waste-institutu-na-mendelove-univerzite-spo ... [číst dál]
21. listopad 2025
21
listopad

Reportáž z kontroly pražské hygieny v dětskýc...

https://bezpecnostpotravin.cz/reportaz-z-kontroly-prazske-hygieny-v-detskych-skupinach/ ... [číst dál]
21. listopad 2025
20
listopad

Rozložení finanční podpory v krajích ČR v pro...

https://www.tc.cz/cs/novinky/979/rozlozeni-financni-podpory-v-krajich-cr... 20.11.2025Au ... [číst dál]
20. listopad 2025
20
listopad

Rozložení finanční podpory v krajích ČR v pro...

  https://www.tc.cz/cs/novinky/979/rozlozeni-financni-podpory-v-krajich-cr... 20 ... [číst dál]
20. listopad 2025
20
listopad

Hlášení v systému RASFF: 42. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-42-tyden-2025/ Vydáno: 20. 11. 202 ... [číst dál]
20. listopad 2025
20
listopad

Konference Food technology, food quality – No...

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-food-technology-food-quality-nove-trendy-v-uchove ... [číst dál]
20. listopad 2025
20
listopad

GMO kvasinky místo chmele. Tým BohemiaBio měn...

https://bezpecnostpotravin.cz/gmo-kvasinky-misto-chmele-tym-bohemiabio-meni-svet-pivovarni ... [číst dál]
20. listopad 2025
20
listopad

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 20....

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace/ Vydáno: 20. 11. 202 ... [číst dál]
20. listopad 2025
19
listopad

Účast ČR ve III. pilíři programu Horizont Evr...

https://www.tc.cz/cs/novinky/978/ucast-cr-ve-iii.-piliri-programu... 19.11.2025Autor: Vl ... [číst dál]
19. listopad 2025
19
listopad

Tento týden si připomínáme hrozbu antimikrobi...

https://bezpecnostpotravin.cz/tento-tyden-si-pripominame-hrozbu-antimikrobialni-rezistence ... [číst dál]
19. listopad 2025
19
listopad

Delta-8 THC: EFSA stanovil bezpečnou úroveň p...

https://bezpecnostpotravin.cz/delta-8-thc-efsa-stanovil-bezpecnou-uroven-prijmu/ Vydáno: ... [číst dál]
19. listopad 2025
19
listopad

Biofortifikované banány: stabilní zdroj vitam...

https://bezpecnostpotravin.cz/biofortifikovane-banany-stabilni-zdroj-vitaminu-a-i-po-dlouh ... [číst dál]
19. listopad 2025
19
listopad

Webinář: Obezita u dětí a dospívajících, 2.12...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-obezita-u-deti-a-dospivajicich-2-12-2025/ Vydáno: ... [číst dál]
19. listopad 2025
18
listopad

Evropský antibiotický den 2025: Od rezistence...

https://bezpecnostpotravin.cz/evropsky-antibioticky-den-2025-od-rezistence-k-odolnosti-zdr ... [číst dál]
18. listopad 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.