Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 21.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.02.2017    SZÚ  


 21.02.2017    eAgri.cz 


 21.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    Fórum zdravé výživy 


 16.02.2017    HK ČR, Lenka Týčová 


 16.02.2017    Mgr. Jana Kubcová Beránková, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 16.02.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 16.02.2017    SZPI 


 16.02.2017    SVS  


 16.02.2017    SZIF  


 16.02.2017    SZIF  


 16.02.2017    SVS  


 16.02.2017    SVS  


 16.02.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 16.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    SZIF  


 16.02.2017    TA ČR 


 16.02.2017    TA ČR 


 16.02.2017    Lidovky.cz 


 16.02.2017    Bridge2Food 


 15.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 13.02.2017    SVS  


 09.02.2017    KM EFSA 


 09.02.2017    MZe 


 09.02.2017    SVS  


 09.02.2017    SVS  


 09.02.2017    Společnost pro probiotika a prebiotika 


 09.02.2017    SVS  


 09.02.2017    Markéta Ježková, MZe 


 09.02.2017    MZe 


 09.02.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 09.02.2017    Technologická agentura ČR  


 09.02.2017    Mediscon - Conference Secretariat 


 08.02.2017    eAgri.cz