Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veřejná konzultace EFSA: chlorované parafíny v potravinách a krmivech
16.08.2019

SVS doporučuje nevozit vepřové maso a masné výrobky ze zemí s výskytem AMP z domácích porážek a z neznámých zdrojů
16.08.2019

Regionální potravina na festivalu Jak šmakuje Moravskoslezsko
16.08.2019

Nové potravinářské předpisy EU – červenec 2019
16.08.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 19.10.2016    International Centre for Parliamentary Studies 


 19.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 19.10.2016    Centre for European Policy Studies 


 17.10.2016    BirdLife International  


 17.10.2016    EU Academia  


 14.10.2016    Forum zdravé výživy 


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    SZIF  


 14.10.2016    SZPI  
z 13. 10. 2016


 14.10.2016    Pavel Kopřiva, SZPI 
z 11. 10. 2016


 14.10.2016    ihned.cz  


 14.10.2016    ČTK 


 06.10.2016    MZe ČR  


 06.10.2016    SZIF  


 06.10.2016    SZIF  


 06.10.2016    Technologická agentura ČR  


 06.10.2016    TAČR  


 06.10.2016    Technologická agentura ČR  


 04.10.2016    MZe ČR  


 04.10.2016    MZe ČR  


 04.10.2016    MZe ČR  


 04.10.2016    Technologická agentura ČR  


 04.10.2016    ČTK  


 04.10.2016    Lidovky.cz  


 04.10.2016    Lidovky.cz  


 04.10.2016    SZÚ 


 03.10.2016    HK ČR