Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 03.04.2017    SZIF  


 03.04.2017    TA ČR 


 03.04.2017    ČTK 


 03.04.2017    ČTK 


 31.03.2017     ÚKZÚZ 


 31.03.2017    Společnost pro výživu 


 31.03.2017    MZe  


 31.03.2017    MZe 


 31.03.2017    Bridge2Food 


 31.03.2017    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 31.03.2017    Europa Media Trainings Ltd. 


 29.03.2017    Pavel Kopřiva, SZPI 


 29.03.2017    SVS  


 29.03.2017    Pavel Kopřiva, SZPI 


 29.03.2017    KM EFSA 


 29.03.2017    ÚKZÚZ 


 29.03.2017    KM EFSA 


 29.03.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 29.03.2017    ICBP MZe  


 29.03.2017    MZe 


 29.03.2017    Hana Šimánková 


 29.03.2017    IFAMA Business Office  


 29.03.2017    Academy of Euroean Law 


 29.03.2017    International Scientific Events, Bulgaria  


 29.03.2017    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 29.03.2017    KATANA 


 29.03.2017    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 29.03.2017    EuroFIR AISBL 


 29.03.2017     


 29.03.2017    International Centre for Parliamentary Studies 


 29.03.2017    MZe 


 29.03.2017    Svět potravin, redakce  


 29.03.2017    iDNES.cz  


 28.03.2017    MPO, odbor komunikace a marketingu  


 24.03.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 24.03.2017    Společnost pro výživu 


 23.03.2017    SZÚ, CZVP 


 23.03.2017    ÚKZÚZ 


 23.03.2017    SVS  


 23.03.2017    SVS