Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Dvojité osvalení u plemene charolais a ŠP
28.01.2020

Ministr Toman v Bruselu: Za reálné považujeme dvouleté přechodné období nové SZP, jedině tak zemědělce neohrozíme
28.01.2020

Jihočeské firmy mohou být po brexitu méně konkurenceschopné
28.01.2020

Internetová nabídka pod drobnohledem: Zavádějící informace o potravinách a porušování zákona
28.01.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 10.05.2017    Aktualne.cz 


 10.05.2017    Lidovky.cz 


 10.05.2017    TA ČR 


 10.05.2017    The Kraft Heinz Company 


 10.05.2017    The Food & Beverage, Law & IP Summit 


 10.05.2017    Enterprise Europe Network  


 10.05.2017    Efficient Collaborative Retail Marketing 


 10.05.2017    Composite Material, Polymer Science and Engineering 


 10.05.2017    Technologické centrum AV ČR  


 10.05.2017    PAMIDA International Ltd. 


 10.05.2017    IFAMA Business Office  


 10.05.2017    RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS 


 10.05.2017    Bridge2Food. 


 10.05.2017    HNC 


 04.05.2017    Biotrin.cz 


 04.05.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 04.05.2017    Mgr. Jana Kubcová, Beránková 


 04.05.2017    SZPI  


 04.05.2017    ICBP MZe  


 04.05.2017    HS hlavního města Prahy 


 04.05.2017    SVS  


 27.04.2017    SVS  


 26.04.2017    BIOTRIN  


 26.04.2017    Miroslav Beneš, Hospodářská komora ČR  


 26.04.2017    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 26.04.2017    KM EFSA 


 26.04.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 26.04.2017    ÚKZÚZ 


 26.04.2017    SZPI 


 26.04.2017    SZÚ 


 26.04.2017    ÚKZÚZ 


 26.04.2017    BIOTRIN  


 26.04.2017    SZIF  


 26.04.2017    SZPI  


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz