Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Bruselské okénko
13.01.2020

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
10.01.2020

Poznamenejte si do diáře: 9. letní akademie BfR pro hodnocení a komunikaci rizik
08.01.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 10.05.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 10.05.2017    SZPI 


 10.05.2017    MZe, SVS  


 10.05.2017    KM EFSA 


 10.05.2017    Markéta Ježková, MZe 


 10.05.2017    eAgri.cz 


 10.05.2017    HS hlavního města Prahy 


 10.05.2017    eAgri.cz 


 10.05.2017    eAgri.cz 


 10.05.2017    eAgri.cz 


 10.05.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 10.05.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 10.05.2017    Společnost pro výživu 


 10.05.2017    Společnost pro výživu 


 10.05.2017    iDNES.cz  


 10.05.2017    ČTK 


 10.05.2017    Aktualne.cz 


 10.05.2017    Lidovky.cz 


 10.05.2017    TA ČR 


 10.05.2017    The Kraft Heinz Company 


 10.05.2017    The Food & Beverage, Law & IP Summit 


 10.05.2017    Enterprise Europe Network  


 10.05.2017    Efficient Collaborative Retail Marketing 


 10.05.2017    Composite Material, Polymer Science and Engineering 


 10.05.2017    Technologické centrum AV ČR  


 10.05.2017    PAMIDA International Ltd. 


 10.05.2017    IFAMA Business Office  


 10.05.2017    RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS 


 10.05.2017    Bridge2Food. 


 10.05.2017    HNC 


 04.05.2017    Biotrin.cz 


 04.05.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 04.05.2017    Mgr. Jana Kubcová, Beránková 


 04.05.2017    SZPI  


 04.05.2017    ICBP MZe  


 04.05.2017    HS hlavního města Prahy 


 04.05.2017    SVS  


 27.04.2017    SVS  


 26.04.2017    BIOTRIN  


 26.04.2017    Miroslav Beneš, Hospodářská komora ČR