Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Selské slavnosti letos představí „příběh jídla“
17.06.2019

Ovoce a zelenina s rodokmenem znamená produkční historii od semínka až po potravinu a zahrnuje i použití pesticidů.
17.06.2019

Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika
17.06.2019

Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika
17.06.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 24.10.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 24.10.2016    Mgr. Radoslav Pospíchal, SZPI 


 24.10.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 24.10.2016    BIOTRIN  


 24.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 24.10.2016    Forum zdravé výživy 


 24.10.2016    MZe ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 19.10.2016    International Centre for Parliamentary Studies 


 19.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 19.10.2016    Centre for European Policy Studies 


 17.10.2016    BirdLife International  


 17.10.2016    EU Academia  


 14.10.2016    Forum zdravé výživy 


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    SZIF  


 14.10.2016    SZPI  
z 13. 10. 2016


 14.10.2016    Pavel Kopřiva, SZPI 
z 11. 10. 2016


 14.10.2016    ihned.cz  


 14.10.2016    ČTK 


 06.10.2016    MZe ČR  


 06.10.2016    SZIF