Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Biotechnologie pro veřejnost
16.05.2019

Příručka pro provozovatele potravinářských podniků k problematice obchodních norem pro potraviny rostlinného původu
15.05.2019

Předsednictví ČR ve skupině V4: Prioritou je odstranění dvojí kvality potravin
15.05.2019

Test dětských rýžových krekrů 2019
15.05.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 25.10.2016    SVS  


 24.10.2016    HK ČR  


 24.10.2016    HK ČR  


 24.10.2016    HK ČR  


 24.10.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 24.10.2016    SZÚ 


 24.10.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 24.10.2016    Mgr. Radoslav Pospíchal, SZPI 


 24.10.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 24.10.2016    BIOTRIN  


 24.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 24.10.2016    Forum zdravé výživy 


 24.10.2016    MZe ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 24.10.2016    Technologická agentura ČR  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    SVS  


 20.10.2016    Mgr. Dana Koubová  


 19.10.2016    International Centre for Parliamentary Studies 


 19.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 19.10.2016    Centre for European Policy Studies 


 17.10.2016    BirdLife International  


 17.10.2016    EU Academia  


 14.10.2016    Forum zdravé výživy 


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Miroslav Diro, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 14.10.2016    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    MZe ČR  


 14.10.2016    SZIF