Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Bruselské okénko
13.01.2020

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
10.01.2020

Poznamenejte si do diáře: 9. letní akademie BfR pro hodnocení a komunikaci rizik
08.01.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 24.07.2017    ČTK 


 24.07.2017    ČTK 


 21.07.2017    Markéta Ježková, MZe 


 21.07.2017    SZPI 


 21.07.2017    SVS  


 21.07.2017    KM EFSA 


 21.07.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.07.2017    Biotrin.cz 


 21.07.2017    Markéta Ježková, MZe 


 21.07.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 21.07.2017    ČTK 


 19.07.2017    MZe 


 19.07.2017    SVS  


 19.07.2017    MZe 


 19.07.2017    SZPI  


 19.07.2017    SZIF  


 19.07.2017    SZIF  


 19.07.2017    SZIF  


 19.07.2017    SZÚ 


 19.07.2017    iDNES.cz  


 19.07.2017    ČTK 


 19.07.2017    ČTK 


 19.07.2017    ČTK 


 19.07.2017    TA ČR 


 19.07.2017    ISARA  


 19.07.2017    ATOZ Packaging  


 19.07.2017    Bridge2Food 


 19.07.2017    PK ČR/ČTPP 


 19.07.2017    IPR Connections Ltd  


 19.07.2017    VŠCHT v Praze a Wageningen University  


 19.07.2017    FEDERALIMENTARE  


 18.07.2017    SVS  


 18.07.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 18.07.2017    iHned.cz 


 14.07.2017    Biotrin.cz 


 14.07.2017    SZÚ 


 14.07.2017    HSHMP  


 14.07.2017    MZe 


 14.07.2017    KM EFSA 


 14.07.2017    SVS