Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 19.07.2016    MZe 


 18.07.2016    Mgr. Petr Pejchal, tiskový mluvčí SVS 


 18.07.2016    MZe 


 18.07.2016    iDNES.cz 


 15.07.2016    Společnost pro výživu  


 15.07.2016    MZe 


 14.07.2016    SVS  


 14.07.2016    MZe 


 14.07.2016    KM EFSA 


 14.07.2016    Technologické centrum AVČR  


 13.07.2016    Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí SZPI 


 13.07.2016    Ministerstvo zdravotnictví ČR 


 12.07.2016    Potravinářská komora ČR 


 11.07.2016    Mgr. Dana Koubová, Informační centrum bezpečnosti potravin  


 11.07.2016    Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí SZPI 


 11.07.2016    MZe 


 08.07.2016    Biotrin  


 08.07.2016    Mgr. Dana Koubová  


 07.07.2016     


 07.07.2016    SZÚ 


 07.07.2016    Mgr. Jana Beránková 


 04.07.2016    HK ČR 


 04.07.2016    Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí SZPI 


 01.07.2016    MZe 


 30.06.2016    Technologická agentura ČR  


 30.06.2016    Reflex.cz 


 30.06.2016    ČTK 


 30.06.2016    Mgr. Petr Pejchal, tiskový mluvčí SVS 


 30.06.2016    Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí SZPI 


 30.06.2016    Sekce pro vědu, výzkum a inovace Úřadu vlády ČR 


 30.06.2016    Sekce pro vědu, výzkum a inovace Úřadu vlády ČR 


 28.06.2016    MZe 


 27.06.2016    MZe 


 27.06.2016    MZe 


 27.06.2016    MZe 


 27.06.2016    Mgr. Petr Pejchal, tiskový mluvčí SVS 


 24.06.2016    MPO 


 24.06.2016    MZe 


 24.06.2016    MZe 


 21.06.2016    Pr. Fernanda Borges - Dr Jorge Garrido, Local Organizer Chairpersons, Polyphenols Porto 2016