Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Hlávkový salát jako alternativa léků pro diabetiky
02.04.2020

SVS: Kontaminace potravních řetězců cizorodými látkami situace v roce 2019 – Informační bulletin č. 1/2020
02.04.2020

Jak posilovat imunitu výživou a co jíst v době koronaviru a karantény
02.04.2020

Jsou kuřáci a uživatelé tabáku vystavení vyššímu riziku infekce COVID-19?
02.04.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 24.01.2018    Biotrin.cz 


 24.01.2018    HK ČR  


 24.01.2018    HK ČR  


 24.01.2018    HK ČR  


 24.01.2018    HK ČR  


 24.01.2018    SZIF  


 24.01.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 24.01.2018    MZe 


 24.01.2018    KM EFSA 


 24.01.2018    KM EFSA 


 19.01.2018    Efficient Collaborative Retail Marketing 


 19.01.2018     


 19.01.2018    Public Policy Exchange  


 19.01.2018    European Fund Management Consulting OÜ 


 19.01.2018    ČTK 


 19.01.2018    TA ČR  


 19.01.2018    TA ČR  


 19.01.2018    SZPI  


 19.01.2018    SZIF  


 19.01.2018    Ministry of Education and Science  


 18.01.2018    KM EFSA 


 18.01.2018    KM EFSA 


 18.01.2018    Poradenské centrum Výživa dětí  


 18.01.2018    SVS 


 18.01.2018    SVS 


 18.01.2018    iDnes.cz 


 18.01.2018    iDnes.cz 


 18.01.2018    iDnes.cz 


 18.01.2018    Lidovky.cz 


 18.01.2018    Lidovky.cz 


 18.01.2018     


 16.01.2018    Biotrin.cz 


 16.01.2018    Styl pro ženy 


 16.01.2018    KM EFSA 


 16.01.2018    Eagri.cz 


 16.01.2018    Potravinářská komora České republiky  


 16.01.2018    SVS 


 16.01.2018    SZPI  


 16.01.2018    SZPI  


 16.01.2018    Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR