Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Bruselské okénko
13.01.2020

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
10.01.2020

Poznamenejte si do diáře: 9. letní akademie BfR pro hodnocení a komunikaci rizik
08.01.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 25.10.2017    Společnost pro výživu, z. s.  


 25.10.2017    ČTK 


 25.10.2017    Lidovky.cz 


 25.10.2017    Redakce Svět potravin 


 25.10.2017    ČTK 


 25.10.2017    Nova-Institut GmbH 


 20.10.2017    Biotrin.cz 


 20.10.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 20.10.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 20.10.2017    SZIF  


 20.10.2017    Biotrin.cz 


 20.10.2017    PK ČR  


 20.10.2017    Ministerstvo zemědělství ČR  


 20.10.2017    KM EFSA 


 20.10.2017    SVS  


 20.10.2017    www.eagri.cz 


 20.10.2017    ČTK 


 20.10.2017    iDNES.cz  


 20.10.2017    ČTK 


 20.10.2017    ČTK 


 20.10.2017    TA ČR 


 20.10.2017    TA ČR 


 20.10.2017    TA ČR 


 20.10.2017    Stálé zastoupení ČR při EU  


 20.10.2017    IPR Events London Ltd 


 18.10.2017    SZÚ, CZVP 


 18.10.2017    MZe 


 18.10.2017    Informační portál bezpečnosti potravin  


 18.10.2017    BIOTRIN  


 18.10.2017    MZe 


 18.10.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 18.10.2017    www.eagri.cz 


 18.10.2017    www.eagri.cz 


 18.10.2017    www.eagri.cz 


 18.10.2017    www.eagri.cz 


 18.10.2017    www.eagri.cz 


 18.10.2017    Společnost pro výživu, z. s.  


 18.10.2017    ČTK 


 18.10.2017    iDNES.cz  


 18.10.2017    iDNES.cz