Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 18.10.2017    iDNES.cz  


 18.10.2017    ČTK 


 18.10.2017    TA ČR 


 18.10.2017     


 18.10.2017     


 18.10.2017    TC AV ČR  


 16.10.2017    Biotrin.cz 


 16.10.2017    SVS  


 16.10.2017    www.eagri.cz 


 16.10.2017    Markéta Ježková, MZe 


 16.10.2017    SZPI 


 16.10.2017    BIOTRIN  


 16.10.2017    Forum zdravé výživy  


 12.10.2017    Biotrin.cz 


 12.10.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 12.10.2017    ICBP MZe  


 12.10.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 12.10.2017    ÚKZÚZ 


 12.10.2017    Informační portál bezpečnosti potravin  


 12.10.2017    SVS  


 12.10.2017    www.eagri.cz 


 12.10.2017    www.eagri.cz 


 12.10.2017    www.eagri.cz 


 12.10.2017    www.eagri.cz 


 12.10.2017    Státní zdravotní ústav  


 12.10.2017    TA ČR 


 12.10.2017    iDNES.cz  


 12.10.2017    ČTK 


 12.10.2017    Redakce 


 12.10.2017    VŠCHT v Praze a Wageningen University  


 12.10.2017    Centre for Management Technology 


 09.10.2017    Forum zdravé výživy  


 09.10.2017    Miroslav Diro, HK ČR 


 09.10.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 09.10.2017    Markéta Ježková, MZe 


 09.10.2017    www.eagri.cz 


 09.10.2017    www.eagri.cz 


 09.10.2017    www.eagri.cz 


 09.10.2017    MZe 


 09.10.2017    www.eagri.cz