Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 06.09.2016    Bridge2Food 


 02.09.2016    Společnost pro výživu  


 01.09.2016    ČTK  


 01.09.2016    iDNES.cz 


 01.09.2016    iDNES.cz 


 31.08.2016    Informační centrum bezpečnosti potravin  


 31.08.2016    Hospodářská komora České republiky  


 31.08.2016    MZe ČR  


 31.08.2016    MZe ČR  


 31.08.2016    MZe ČR  


 31.08.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 31.08.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 31.08.2016    SZIF  


 31.08.2016    SZIF  


 31.08.2016    Business Development Manager 


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    MZe ČR, Martina Ježková  


 26.08.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.08.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 26.08.2016    Sdružení českých spotřebitelů, z. ú.  


 25.08.2016    HK ČR, Karolina Kyselová  


 25.08.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 25.08.2016    MZe ČR  


 25.08.2016    SVS ČR, Petr Pejchal  


 25.08.2016    Hygienická stanice hlavního města Prahy 


 23.08.2016    PK ČR 


 23.08.2016    PK ČR 


 23.08.2016    PK ČR 


 23.08.2016    PK ČR 


 23.08.2016    PK ČR 


 22.08.2016    PK ČR 


 19.08.2016    Fórum zdravé výživy, Institut klinické a experimentální medicíny – IKEM 


 19.08.2016    Karolina Kyselová, HK ČR  


 19.08.2016    Miroslav Diro, HK ČR