Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 14.09.2016    MZe, Ing. Ivana Poustková, Ph.D. 


 14.09.2016    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 14.09.2016    MZe, Ing. Ivana Poustková, Ph.D. 


 14.09.2016    SZÚ 


 14.09.2016    MZe ČR  


 14.09.2016    MZe ČR  


 14.09.2016    VŠCHT v Praze 


 12.09.2016    Bioplyn Kestřany, s.r.o. a PK ČR/ČTPP  


 12.09.2016    Společnost pro výživu  


 12.09.2016    SZÚ 


 12.09.2016    SZPI  


 12.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 12.09.2016    MZe ČR  


 12.09.2016    Vladimíra Nováková, tisková mluvčí SZIF  


 12.09.2016    ČTK  


 12.09.2016    Aktualne.cz 


 12.09.2016    TAČR  


 08.09.2016    Vláda ČR, MMR  


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    MZe, SZIF  


 07.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 07.09.2016    MZe ČR, SZIF  


 07.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 07.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 07.09.2016    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a spolupráci 


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    SZIF  


 07.09.2016    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 07.09.2016    Technologická agentura ČR  


 06.09.2016    Mgr. Dana Koubová  


 06.09.2016    Bridge2Food 


 06.09.2016    Max Rubner-Institut 


 06.09.2016    STOB 


 06.09.2016    Vím, co jím a piju, o.p.s. 


 06.09.2016    Aidem Business Solutions, Kenya  


 06.09.2016    Mgr. Petr Pejchal 


 06.09.2016    Markéta Ježková, MZe 


 06.09.2016    SZIF  


 06.09.2016    SZIF