Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 10.11.2017    KM EFSA 


 10.11.2017    Markéta Ježková, MZe 


 10.11.2017    SZÚ 


 10.11.2017    SVS  


 10.11.2017    MZe 


 10.11.2017    SZÚ 


 10.11.2017    SVS  


 10.11.2017    Svět potravin, redakce  


 10.11.2017    ČTK 


 10.11.2017    Aktualne.cz 


 10.11.2017    TA ČR 


 08.11.2017    Biotrin.cz 


 08.11.2017    HSHMP  


 08.11.2017    Forum zdravé výživy  


 08.11.2017    Výživa dětí  


 08.11.2017    VŠCHT v Praze 


 08.11.2017    MZ ČR 


 08.11.2017    www.eagri.cz 


 08.11.2017    Aktualne.cz 


 06.11.2017    HK ČR  


 06.11.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 06.11.2017    KM EFSA 


 06.11.2017    www.eagri.cz 


 06.11.2017    www.eagri.cz 


 06.11.2017    www.eagri.cz 


 06.11.2017    www.eagri.cz  


 06.11.2017    www.eagri.cz 


 06.11.2017    ČTK 


 06.11.2017    iDNES.cz  


 06.11.2017    ČTK 


 06.11.2017    TA ČR 


 02.11.2017    Biotrin.cz 


 02.11.2017    HK ČR  


 02.11.2017    SZPI 


 02.11.2017    SVS  


 02.11.2017    KM EFSA 


 02.11.2017    VÚRV, v.v.i.  


 02.11.2017    SZÚ 


 02.11.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 02.11.2017    KM EFSA