Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Bruselské okénko
13.01.2020

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
10.01.2020

Poznamenejte si do diáře: 9. letní akademie BfR pro hodnocení a komunikaci rizik
08.01.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 16.01.2018    Biotrin.cz 


 16.01.2018    Styl pro ženy 


 16.01.2018    KM EFSA 


 16.01.2018    Eagri.cz 


 16.01.2018    Potravinářská komora České republiky  


 16.01.2018    SVS 


 16.01.2018    SZPI  


 16.01.2018    SZPI  


 16.01.2018    Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR 


 16.01.2018    SVS 


 10.01.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 08.01.2018    Ústav výzkumu globální změny AV ČR 


 08.01.2018    KM EFSA 


 08.01.2018    KM EFSA 


 08.01.2018    KM EFSA 


 08.01.2018    KM EFSA 


 08.01.2018    KM EFSA 


 08.01.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 08.01.2018    HSHMP 


 08.01.2018    SZPI  


 08.01.2018    Eagri.cz 


 08.01.2018    Nutrition Research, Václava Kunová  


 08.01.2018    Nutrition Research 2017, Václava Kunová  


 08.01.2018    Int. J.of Food Studies, 2017, Václava Kunová  


 08.01.2018    BMC Public Health, Václava Kunová  


 08.01.2018    Nutrition Research 2016, Václava Kunová  


 08.01.2018    Ital.J.Food Saf., 2017 


 08.01.2018    ČTK 


 08.01.2018    Potravinářská komora České republiky  


 08.01.2018    iDnes.cz 


 08.01.2018    ČTK  


 08.01.2018    ČTK 


 03.01.2018    Úřední věstník EU  


 03.01.2018    Miroslav Beneš, HK ČR  


 03.01.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 03.01.2018    SZÚ 


 03.01.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 03.01.2018    Forum zdravé výživy 


 03.01.2018    HSHMP 


 03.01.2018    SZPI