Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Bruselské okénko
13.01.2020

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
10.01.2020

Poznamenejte si do diáře: 9. letní akademie BfR pro hodnocení a komunikaci rizik
08.01.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 12.02.2018    Společnost pro probiotika a prebiotika 


 12.02.2018    SZPI  


 12.02.2018    ČTK 


 12.02.2018    ČTK 


 12.02.2018    ČTK  


 12.02.2018    TA ČR  


 12.02.2018    TA ČR  


 09.02.2018    KM EFSA 


 09.02.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 09.02.2018    SVS 


 09.02.2018    HSHMP 


 09.02.2018    ČTK 


 09.02.2018    TA ČR  


 08.02.2018    Bezpečnost potravin 


 07.02.2018    Gate2Biotech 


 07.02.2018    SZIF  


 07.02.2018    KM EFSA 


 07.02.2018    ČTK 


 07.02.2018    ČTK 


 07.02.2018    RISE 


 07.02.2018    Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. 


 07.02.2018    RISE 


 06.02.2018    Biotrin.cz 


 06.02.2018    HSHMP 


 06.02.2018    IPBP 


 06.02.2018    KM EFSA 


 06.02.2018    KM EFSA 


 06.02.2018    PK ČR 


 06.02.2018    PK ČR  


 06.02.2018    Eagri.cz 


 06.02.2018    Eagri.cz 


 06.02.2018    iDnes.cz 


 06.02.2018    ČTK 


 06.02.2018    ČTK 


 06.02.2018    ČTK 


 06.02.2018    ČTK 


 03.02.2018    Aktualne.cz 


 02.02.2018    Miroslav Beneš, HK ČR  


 02.02.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 02.02.2018    ÚKZÚZ