Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 13.01.2017    Společnost pro výživu  


 13.01.2017    ČTK  


 13.01.2017    ČTK 


 13.01.2017    Lexxion Verlagsgesellschaft mbH 


 13.01.2017    PlasticsEurope  


 10.01.2017    Biotech 2017 


 10.01.2017    BIOTRIN  


 10.01.2017    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 10.01.2017    Mgr. Dana Koubová  


 10.01.2017    BIOTRIN  


 10.01.2017    SVS  


 10.01.2017    Ministerstvo zemědělství ČR 


 10.01.2017    SVS  


 10.01.2017    Eagri.cz  


 10.01.2017    ČTK  


 10.01.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 10.01.2017    University College Cork  


 10.01.2017    http://www.h2020.cz/cs/financni-aspekty/akce/administrativni-rizeni-projektu-h2020-participant-portal-4 


 06.01.2017    Forum zdravé výživy 


 06.01.2017    Informační centrum bezpečnosti potravin MZe  


 06.01.2017    Informační centrum bezpečnosti potravin MZe  


 06.01.2017    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 06.01.2017    Markéta Ježková, MZe 


 06.01.2017    VŠCHT v Praze 


 06.01.2017    EFSA  


 06.01.2017    IFAMA Business Office  


 06.01.2017    Jakajima, b.v. 


 06.01.2017    ANIMA Investment Network 


 06.01.2017    Jakajima, b.v. 


 03.01.2017    Mgr. Dana Koubová, Informační centrum bezpečnosti potravin  


 03.01.2017    SZPI 


 03.01.2017    SZPI  


 03.01.2017    SVS  


 03.01.2017    MZe (eagri.cz) 


 03.01.2017    MZe (eagri.cz) 


 03.01.2017    MZe (eagri.cz) 


 03.01.2017    MZe (eagri.cz) 


 03.01.2017    MEMPUR – Membránové procesy pro udržitelný rozvoj 


 03.01.2017    Department of Civil, Chemical, Environmental and Materials Engineering (DICAM) 


 03.01.2017    International Food and Agribusiness Management Association (IFAMA)