Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Selské slavnosti letos představí „příběh jídla“
17.06.2019

Ovoce a zelenina s rodokmenem znamená produkční historii od semínka až po potravinu a zahrnuje i použití pesticidů.
17.06.2019

Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika
17.06.2019

Mezinárodní konference o kontaminantech v potravinách: Výzvy v hodnocení rizika
17.06.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 28.08.2017    ČTK 


 28.08.2017    VŠCHT v Praze a Wageningen University  


 25.08.2017    www.eagri.cz 


 25.08.2017    ČTK 


 24.08.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 24.08.2017    VÚPP  


 24.08.2017    SZPI 


 24.08.2017    SVS  


 24.08.2017    SVS  


 24.08.2017    HSHMP  


 24.08.2017    SVS  


 24.08.2017    Markéta Ježková, MZe 


 24.08.2017    SVS  


 24.08.2017    SVS  


 24.08.2017    ČTK 


 24.08.2017    SVS  


 24.08.2017    TA ČR 


 21.08.2017    Forum zdravé výživy  


 21.08.2017    www.eagri.cz 


 21.08.2017    ČTK 


 21.08.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 21.08.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 21.08.2017    Bridge2Food 


 17.08.2017    HSHMP  


 17.08.2017    Úřad pro potraviny, MZe  


 17.08.2017    SVS  


 17.08.2017    HSHMP  


 17.08.2017    www.eagri.cz 


 17.08.2017    www.eagri.cz 


 17.08.2017    Markéta Ježková, MZe 


 17.08.2017    Mgr. Pavel Kopřiva, SZPI 


 17.08.2017    ČTK 


 17.08.2017    ČTK 


 17.08.2017    www.svet-potravin.cz 


 17.08.2017    iDNES.cz  


 15.08.2017    Biotrin.cz 


 15.08.2017    Miroslav Diro, HK ČR 


 15.08.2017    HSHMP  


 15.08.2017    Kaufland  


 15.08.2017    SVS