Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 12.02.2018    SZPI  


 12.02.2018    ČTK 


 12.02.2018    ČTK 


 12.02.2018    ČTK  


 12.02.2018    TA ČR  


 12.02.2018    TA ČR  


 09.02.2018    KM EFSA 


 09.02.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 09.02.2018    SVS 


 09.02.2018    HSHMP 


 09.02.2018    ČTK 


 09.02.2018    TA ČR  


 08.02.2018    Bezpečnost potravin 


 07.02.2018    Gate2Biotech 


 07.02.2018    SZIF  


 07.02.2018    KM EFSA 


 07.02.2018    ČTK 


 07.02.2018    ČTK 


 07.02.2018    RISE 


 07.02.2018    Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. 


 07.02.2018    RISE 


 06.02.2018    Biotrin.cz 


 06.02.2018    HSHMP 


 06.02.2018    IPBP 


 06.02.2018    KM EFSA 


 06.02.2018    KM EFSA 


 06.02.2018    PK ČR 


 06.02.2018    PK ČR  


 06.02.2018    Eagri.cz 


 06.02.2018    Eagri.cz 


 06.02.2018    iDnes.cz 


 06.02.2018    ČTK 


 06.02.2018    ČTK 


 06.02.2018    ČTK 


 06.02.2018    ČTK 


 03.02.2018    Aktualne.cz 


 02.02.2018    Miroslav Beneš, HK ČR  


 02.02.2018    Mgr. Dana Koubová, InBP 


 02.02.2018    ÚKZÚZ 


 02.02.2018    KM EFSA