Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Další informace k řešení tzv. dvojí kvality potravin
07.01.2019

Nové potravinářské předpisy EU – listopad 2018
07.01.2019

Vyhodnocení kontrol jakosti pitné vody na lodních dopravních prostředcích v roce 2018
07.01.2019

Workshop všímavého jedení (mindful eating)
07.01.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 24.02.2017    SVS  


 24.02.2017    SVS  


 24.02.2017    Společnost pro výživu 


 24.02.2017    ÚZEI 


 24.02.2017    IKEM 


 21.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.02.2017    SZÚ  


 21.02.2017    eAgri.cz 


 21.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    Fórum zdravé výživy 


 16.02.2017    HK ČR, Lenka Týčová 


 16.02.2017    Mgr. Jana Kubcová Beránková, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 16.02.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 16.02.2017    SZPI 


 16.02.2017    SVS  


 16.02.2017    SZIF  


 16.02.2017    SZIF  


 16.02.2017    SVS  


 16.02.2017    SVS  


 16.02.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 16.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    eAgri.cz 


 16.02.2017    SZIF  


 16.02.2017    TA ČR 


 16.02.2017    TA ČR 


 16.02.2017    Lidovky.cz 


 16.02.2017    Bridge2Food 


 15.02.2017    Internetový portál bezpečnosti potravin 


 13.02.2017    SVS  


 09.02.2017    KM EFSA 


 09.02.2017    MZe 


 09.02.2017    SVS  


 09.02.2017    SVS  


 09.02.2017    Společnost pro probiotika a prebiotika 


 09.02.2017    SVS