Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2019
05.12.2019

O značku Regionální potravina přišel Horecký jablečný zákusek
05.12.2019

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Ralstonia solanacearum v závlahové vodě, vydáno 27. 11. 2019
05.12.2019

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2019
05.12.2019

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 27.03.2018    ČTK  


 27.03.2018    VUT v Brně  


 23.03.2018    PK ČR  


 23.03.2018    PK ČR  


 23.03.2018    Mgr. Jana Kubcová Beránková  


 23.03.2018    SZÚ  


 23.03.2018    Gate2Biotech  


 23.03.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 23.03.2018    SZPI  


 23.03.2018    Mgr. Dana Koubová  


 23.03.2018    KM EFSA  


 23.03.2018    ČTK  


 23.03.2018    ČTK  


 23.03.2018    Technologická agentura ČR  


 23.03.2018    ILSI Europe  


 21.03.2018    Biotrin 


 21.03.2018    Miroslav Diro, HK ČR  


 21.03.2018    Lidl.cz  


 21.03.2018    SZPI  


 21.03.2018    SVS  


 21.03.2018    MZe 


 21.03.2018    Biotrin 


 21.03.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 21.03.2018    Gate2Biotech  


 21.03.2018    PK ČR  


 21.03.2018    ČTK  


 21.03.2018    ČTK  


 21.03.2018    TA ČR 


 19.03.2018    Biotrin 


 19.03.2018    SZÚ, CZVP  


 19.03.2018    MZe 


 19.03.2018    UKZÚZ  


 19.03.2018    MZe 


 19.03.2018    SZPI  


 19.03.2018    SVS  


 19.03.2018    MZe 


 19.03.2018    Biotrin 


 19.03.2018    Společnost pro výživu 


 19.03.2018    ČTK  


 19.03.2018    Potravinářská komora České republiky