Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Káva a hodnocení její kvality
20.01.2020

Bruselské okénko
13.01.2020

Reakce spotřebitelů v USA na označování produktů jako GMO
10.01.2020

Poznamenejte si do diáře: 9. letní akademie BfR pro hodnocení a komunikaci rizik
08.01.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 06.04.2018    MZe 


 06.04.2018    SZÚ 


 06.04.2018    SZPI  


 06.04.2018    BVV  


 06.04.2018    PK ČR  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 06.04.2018    ČTK  


 03.04.2018    STOB  


 03.04.2018    MZe 


 29.03.2018    SZÚ 


 29.03.2018    AK ČR  


 29.03.2018    Společnost pro výživu, z.s.  


 29.03.2018    SVS  


 29.03.2018    KM EFSA  


 29.03.2018    ÚZEI  


 29.03.2018    Mgr. Dana Koubová  


 29.03.2018    MZe 


 29.03.2018    Mgr. Bc. Martina Daňková, 3. interní klinika a Klinika dětského a dorostového lékařství, Praha 


 29.03.2018    ČTK  


 29.03.2018    ČTK  


 29.03.2018    ČTK  


 29.03.2018    Technologická agentura ČR  


 29.03.2018    Technologická agentura ČR  


 29.03.2018    Bridge2Food  


 29.03.2018    IRTA  


 29.03.2018     


 29.03.2018     


 27.03.2018    ÚKZÚZ  


 27.03.2018    Biotrin.cz 


 27.03.2018    SZÚ 


 27.03.2018    SZPI  


 27.03.2018    MZe 


 27.03.2018    Mendelova univerzita  


 27.03.2018    Biotrin.cz 


 27.03.2018    KM EFSA  


 27.03.2018    ČTK